Widok

Nowa strefa płatnego parkowania

Od dzisiaj zmiany w strefie płatnego parkowania w Gdyni
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tobie mandat wlepić

Za wredotę

W Redlowie też dramat

Ani pod szpitalem, ani pod biurem paszportowym nie ma gdzie parkować. Co się stało z tym miastem?

Bardzo dobrze
Pozbędziemy się wraków z małych miasteczek które zalegają miesiącami na Ul Warszawskiej i dzikim parkingu.
Ludzie nie zdają sobie sprawy ze tam jest strefa B .
Jak posypią się mandaty to będzie można spokojnie zaparkować ale misi się ich nazbierać
A potem odholowanie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

lepiej nie, bo płaciłby UM, czyli mu podatnicy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aplikacja CityPark się zawiesiła

Brak możliwości zatrzymania czasu parkowania- infolinia nie działa.

szczur

ma Touarega

Parkowanie smsesm

Brak informacji, jak opłacać parking smsesm.

Tak, gdynianie wybrali Sczurka

Lubią być tak traktowani i szacunek dla nich.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdynia, po co?

Ale dlaczego miałbym jechać do Gdyni? Mieszkałem tu, wyprowadziłem się na bliską wioskę i wolę jechać do Sopotu czy Gdańska albo gdziekolwiek indziej... Przecież jak się porówna co można zwiedzać lub robić w Trójmieście, to Gdynia oferuje tylko oglądanie Daru Młodzieży (i to nie zawsze :-)), bo o akwarium, budach na Skwerze i reszcie badziewia nie ma co wspominać...
Tak więc zupełnie nie rozumiem 70% ludzi, którzy głosowali na szczura i nie zauważyli panującego tutaj od 10 lat marazmu ideowego i inwestycyjnego.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tutuł

Już nawet na cmentarz nie da się pojechać.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

A może......

Zacząć budować parkingi wielopoziomowe zamiast TYLKO i wyłącznie stawiać wszędzie nowe parkometry.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

stawki jak w Ameryce

Jestem osobą zameldowaną i rozliczającą się w Gdyni, samochodu użycza mi rodzic - ale nie mogę wykupić abonamentu bo samochód nie jest na mnie :D Chyba do mieszkania będę wracać po 20 a wychodzić przed 8, aby zmieścić się w tym przedziale czasowym. To jest Kpina. W ogóle dlaczego ściągają Ci Państwo opłatę od mieszkańców danych ulic. Rozumiem, że można zawnioskować o legitymację, aby wrzucić ją za szybę i parkować do 200 metrów od miejsca zamieszkania. A jak już się wyjedzie poza ten obręb to się płaci - to jest dla mnie logiczne. Jednak bardziej niż 15 złotych miesięcznie to boli mnie fakt że nie mogę takiego abonamentu uzyskać. A gdzie ew. są płatne dobowe parkingi w Gdyni ? Gdzie mam parkować? Może za te pieniądze zrobicie jakieś płatne, chronione parkingi rowerowe?

Pozdrawiam Prezydenta.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie płaćcie!

Większość miejsc postojowych nie jest prawidłowo oznaczona znakami poziomymi, czyli faktycznie opłaty za postój się nie należą! Ludzie nie płaćcie tam gdzie nie musicie!
Tylko od prawidłowo oznaczonych miejsc postojowych można pobierać opłaty. Znaki pionowe też nie wszędzie są ustawione, a jeszcze dzisiaj były częściowo zaklejone.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

To jest skandal ,że przy szpitalu nie ma parkingu !!!

Za to jest nowa nieczynna fontanna i chłop na postumencie.

A co ma Pis do włodarzy Gdyni ???
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry