Widok

Nowa stronka GER

Jak sie Wam podoba design i funkcjonalnosc nowej stronki GER ? http://rowery.gda.pl

Jedyny zal to ze cala spuscizna przeszlosci jest nie do odzyskania, forum i bazy danych. Zreszta strona nabrala ludzacego podobienstwa do innej popularnej obecnie stronki... w sensie merytoryczno-funkcjonalnym.

A jakie jest Wasze zdanie ?
Tak z ciekawosi.

sot, mozesz nie zabierac zdania w tym watku, dziekuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
biker napisał(a):

> ile złośliwości w tym "cmentarniku", czlowiekowi nie dogodzi.
> Stronka jest rewelacyjna!!!

kolarz napisał(a):

> Żałobnik napisał(a):
>
> > sympatyk napisał(a):
> >
> > > Jak sie Wam podoba ......
> >
> > Żal, smutek i rozpacz, to pierwsze wrażenie i postanowienie:
> > nigdy więcej tam nie zaglądać !!!
> >
> > Później refleksja: podobieństwo do innej strony jest wprost
> > I R Y T U J Ą C E !!!
> >
> > A na koniec: przecież poznaję te "chwyty szefa" od 2002 i
> > powinienem się wcale nie dziwić. Dziwię się tylko, po jaką
> > cholerę piszę ten komentarz
>
> nikt Cię nie prosi abyś wchodził na tę stronę.....widzę, że
> bawisz się w anonima. Nie krytykuj wszystkich tylko weź się za
> jeżdzenie, bo z kondycją u Ciebie to nędznie:)

kolarz: a właśnie, że prosił !!! - a kręcę na rowerq jak do tej pory, nie tylko z GER-em

biker: nie odróżniasz uczucia żalu, od złośliwych uczynków i dlatego boję się wendety ze strony fundamentalistów GER-u tak samo rozumiejących świat - mimo, iż potrafią dobrze jeździć na rowerq, to brakuje im symetrii w zasadach moralnych z otoczeniem

"admin" : zapowiadasz bicie i choś nie chwytam twego "grypsu" to boję się, że mnie złapiesz

Flash: pudło, Frans jest odważniejsy niż ja i wątpię, aby krył się kiedykolwiek za anonimem !
Rzadko biorę udział w takich internetowych przepychankach, jednak ta "dyskusja" wyjątkowo mnie zniesmaczyła. Fundamentaliści GERu, wendeta, "symetria w zasadach moralnych z otoczeniem" (nb. - nawet jeśli słowo symetria zinterpretujemy jako harmonię, to i tak to ostatnie wyrażenie jest pod względem frazeologicznym gwałtem na języku polskim).

Obawiam się, że autor sam nie do końca wie, co ma na myśli. Może jednak sie mylę. Autorze, powiedz mi, na czym polega "brak symetrii w zasadach moralnych z otoczeniem"?
to brakuje im symetrii w zasadach moralnych z otoczeniem

czyli:

to brakuje im pedałów w kompletach korb z suportem ??

:)

ach te nowe słowniki ;)
do góry