Widok

Nowa stronka rowerowa :)

www.rowery3miasto.prv.pl

Strona dotyczy jazdy na rowerze w okolicy 3miasta. Jak narazie niektóre działy sa jeszcze w budowie. Znajduje sie już tam opis dwóch tras :
- wejherowo-gdańsk
- gdańsk morena

W najbliższym czasie 9do 4 września) zostanie uzupełniony dził galeria o nowe zdjęcia.

Zachęcam do odwiedzenia i wpisania sie do ksiegi gości :)

Micher
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niezła nawet jest

niezła to w moim miemaniu bardzo dobra :) byle tak dalej ....
U mnie nie trybi. Pusta strona.
u mnie tyż... :/
Nie bangla.
Za to moja działa od miesiąca :D www.mtb3x.pl opisy tras głównie terenowych, i sporo zdjęć. Dopóki Twoja nie ruszy, zapraszam ;)
----------------------------------------
www.mtb3x.pl || hamujesz - przegrywasz
czy Wy widzieliście, kiedy został utworzony pierwszy post tego wątku? Dlaczego odkopujecie trupy.
Spamboty odkopały.
Do "kolegi" Bynio

Przeglądając Twoją strone znalazłem relacje z maratonu Kościerzyny. I cóż za NIEMIŁA niespodzianka gdy znalazłem tam SWOJE ZDJECIA!!!!.Tak zdjęcia mojego autorstwa . Zdjęcia przez nas wstawiane na moją stronę są oczywiscie jak najbardziej do pobrania ALE NIE DO WSTAWIANIA NA STRONĘ i przypisywania jako swoje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chciałeś coś z nich wstawić to trzeba było się spytać napewno byśmy się dogadali albo chociaż podanie adresu strony czy autora.A tak żądam aby zdjęcia mojego autorstwa z twojej strony po prostu zniknęły. Mam nadzieję że wiesz co to są prawa autorskie itd. Na mojej stronie widnieje coś takiego "USTAWA z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych Art. 23. 1. Bez zezwolenia twórcy wolno nieodpłatnie korzystać z już rozpowszechnionego utworu w zakresie własnego użytku osobistego. Art. 231. Nie wymaga zezwolenia twórcy przejściowe lub incydentalne zwielokrotnianie utworów, niemające samodzielnego znaczenia gospodarczego Art. 34. Można korzystać z utworów w granicach dozwolonego użytku pod warunkiem wymienienia imienia i nazwiska twórcy oraz źródła. Podanie twórcy i źródła powinno uwzględniać istniejące możliwości. Twórcy nie przysługuje prawo do wynagrodzenia ". Niestety jeśli coraz wiecej będzie takich przypadków chyba będe zmuszony do zlikwidowania strony albo uruchomienie płatnego serwisu.
http://chomikuj.pl/Bolek0
Mógłbyś chociaż podac adres swojej strony :) A jeżeli tak jest to ... A FE kolego BYNIO!
Owszem mój błąd że nie spytałem o zgodę, za co Cię przepraszam. Wiem doskonale co to prawa autorskie, nie musisz mi sypać ustawami. Nigdzie nie są podpisane jako moje, jesli zauważyłeś byłem uczestnikiem. Jeśli Cię to tak bardzo boli - nie ma problemu, zdjęcia znikają. Z drugiej strony, nie sądziłem że ktokolwiek zgłosi pretensje do tego rodzaju wykorzystania zdjęć.
Informuję, że zdjecia nie były wykorzystywane w celach komercyjnych.
Pozdrawiam.
----------------------------------------
www.mtb3x.pl || hamujesz - przegrywasz
a fe !!! myślę że gdybyś podał autora albo przynajmniej link, nie byłoby całej sparawy.
dlaczego tę stronę nie widzę, jest pusto: www.rowery3miasto.prv.pl
Jesli na mojej stronie jest taka ustawa to chyba logiczne że taka sytuacja będzie mi przeszkadzała. Na darmo nie jest tam zamieszczona.
http://chomikuj.pl/Bolek0
Moje zdjęcie za to jest pokazywane w górnym bannerze. Szkoda, że nie zostałem zapytany o zgodę, ale stwierdziłem, że nie ma sensu się wykłócać.
do góry