Widok
Serio, szkoda.
http://bip.zukowo.pl/zarzadzenia/pliki/1433331632.pdf
http://bip.zukowo.pl/zarzadzenia/pliki/1433331632.pdf
i jak chciałam dodać dziś o tym, że wpis został usunięty, a nie był niezgodny z regulaminem, bo nikogo nie obrażał etc. to pojawił mi się komunikat "treść niedozwolona", która treść?? słowo "administrator"? bowiem napisałam że proszę o wyjaśnienie administratora forum, dlaczego wpisy zgodne z regulaminem forum są usuwane, a może o jeden znak zapytania za dużo?
teraz się udało jak widać :-)
ale zobaczymy czy i ten nie zostanie usunięty... co za czasy...
a tak w ogóle to o której dziś ta uroczystość?
teraz się udało jak widać :-)
ale zobaczymy czy i ten nie zostanie usunięty... co za czasy...
a tak w ogóle to o której dziś ta uroczystość?
To co dzieje sie na Tuchomskiej woła o pomstę. Dzieci rowerami i pieszo omijają slalomem samochody. Kierowcy wyjeżdżają spod szkoły cofając się prosto na dzieci idące środkiem ulicy. Wszyscy tłoczą się samochodami na wysokości wejścia do szkoły wjeżdżając gdzie popadnie blokuąc dojście do szkoły.
Dziwne jest jeszcze to że wczoraj zniknęło kilka postów krytykujących to co dzieje sie na Tuchomskej.
Dziwne jest jeszcze to że wczoraj zniknęło kilka postów krytykujących to co dzieje sie na Tuchomskej.
wszedzie buduje sie tego typu osrodki jak szkoły jednoczesnie z infrastruktora drogowa...swiatla przy wyjezdzie z Borowieckiej chodniki na Tuchomskiej i to nie tylko przy szkoe ale w obie strony przynajmniej 500 metrow...tyle kasy itd...itp...PS Temat parkigu na zapleczu szkoly powinienzaistniec po a nie przed uplynnieniem ruchu i infrastruktora odcinka Tuchomska Borowiecka i na Lotnicza
Nie chodzi o to czy trafi czy nie, te dzieci mają 6 lat (SZEŚĆ!), a w wielu przypadkach nawet nie skończone sześć. Naprawdę nie trzeba mieć dużo wyobraźni, żeby wpaść na to co dziecko w tym wieku może zrobić idąć samo nawet przez kilkanaście metrów bez rodzica, który w twojej ocenie nawet nie powinien patrzeć ja dziecko idzie tylko odjechać. Gratuluję wyobraźni.