Widok

Nowe Banino

Witam. Jak się mieszka na osiedlu nowe Banino na ulicy dąbrowa?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Smród z szamb
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Smrodu żadnego nie ma. Szambo tak jest ale wywóz sprawnie zorganizowany. Jako jedne z nielicznych osiedli ma drogi wewnętrzne i chodniki. Ogólnie spokojnie tu jest
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
A ma być wgl kanalizacja bo tak kiedyś coś słyszałam że ma być A jest już 2019 i dalej nie ma .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

czyli jak wóz asenizacyjny wytwarza podciśnienie z beczki aby zaciągnąć "ładunek" to wyrzucane aromaty od razu przepuszcza przez filtr i nic się nie rozchodzi? Proszę o podanie danych firmy stosujących podobne rozwiązania, bo jak takiego wozu poszukiwałem to mnie lokalni przedsiębiorcy zabijali śmiechem. Ale ja to dziwny jestem. Nie spotkałem do tej pory wozu pobierającego szambo i nieemitującego aromatów....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Faktycznie dziwny Pan jest.. chociaż nie, typowy Baninianin szukający pretekstu to tego by się z kimś posprzeczać. Jako mieszkaniec dalej twierdzę że smrodu nie ma jak to się ktoś powyżej pytał; o samym momencie opróżniania szamba nic nie wspominałem. Smród to swego czasu unosi się przy Szadółkach lub gdy rolnicy nawożą pola- ale to też wiedziałem przenosząc się na wieś. Pozdrawiam serdecznie

jest stolec..jest smród...

Inne tematy z forum Banino

Imperium-Auto Salon (12 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

do góry