Widok
Nowe Karwiny
Inwestycja powstaje w dzielnicy Karwiny, a więc w okolicy, gdzie od lat istnieje rozwinięta infrastruktura dzielnicowa: są tu szkoły, przedszkola, sklepy, obiekty rekreacyjne, sportowe i inne udogodnienia. Ważną zaletą lokalizacji jest położenie nieopodal lasów Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego, co daje możliwość uprawiania dowolnej aktywności na świeżym powietrzu tuż obok miejsca zamieszkania. Takie sąsiedztwo zapewnia również wytchnienie od miejskiego zgiełku.
Nieopodal inwestycji ...
więcej o inwestycji
więcej o inwestycji
Idealne miejsce do życia
Mieszkam tu od pół roku. Nigdy nie mieszkałem w lepszym miejscu. Grube ściany, szeroka klatka, ogromne windy (ponad 2 metry długości), las tuż obok. Na osiedlu totalna cisza, nie słychać dzwięku z obwodnicy ani z ul. wielkopolskiej. Sąsiadów za ścianą totalnie nie słychać. Świetnie skomunikowane z całym trójmiastem, sklepy pod nosem. O szkołach i przedszkolach obok nie wspomnę, bo nie mam jeszcze dzieci. Wjazd na obwodnicę na wylotówkę bardzo blisko. Przystanek z autobusami do centrum pod klatką, 5 minut schodami w dół przystanek gdzie bezpośrednio dojedzie się nawet do Rumii autobusem. Jestem bardzo zadowolony :)