Widok

Nowe Karwiny

Karwiny Temat dostępny też na forum:
Inwestycja powstaje w dzielnicy Karwiny, a więc w okolicy, gdzie od lat istnieje rozwinięta infrastruktura dzielnicowa: są tu szkoły, przedszkola, sklepy, obiekty rekreacyjne, sportowe i inne udogodnienia. Ważną zaletą lokalizacji jest położenie nieopodal lasów Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego, co daje możliwość uprawiania dowolnej aktywności na świeżym powietrzu tuż obok miejsca zamieszkania. Takie sąsiedztwo zapewnia również wytchnienie od miejskiego zgiełku. Nieopodal inwestycji ...
więcej o inwestycji
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

U

A skąd wiadomo na pewno czy te stare
budynki spółdzielni będą otynkowane te obok bo jak nie to widok przedni czy kasy starczy.
Tu przedstawiono tylko bajkową wersję.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Taaa

Mieszkania miały być oddane we wrzesniu, jest grudzień i cisza .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nam powiedzieli ze będą na koniec Lutego 24
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szukam osób które kupiły mieszkania w tym konglomeracie spółdzielczo - deweloperskim.

Czy też ma ktoś taki sam kontakt z Panią Sandrą z biura Tyszkiewicz która zwodzi i nie ma pojęcia o czym mówi ?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też mam kupione mieszkanie i to jest jakaś tragedia. Brak informacji o wydaniu mieszkań. Brak jakichkolwiek informacji.

Też mam tam kupione mieszkanie i szukam kontaktu z ludźmi którzy kupili tam m8eszkanie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kontakt jest bardzo ciężki! Deweloper też porażka. Czy ktoś ma jakieś informacje o odbiorze mieszkań?

Mam tam kupione mieszkanie i szukam kontaktu z inwestorami

Dzień dobry,
rownież mam tam zakupioną nieruchomość. Niestety nie posiadam jakichkolwiek informacji o terminie wydawania lokali.

Deweloper mówi że to wszystko wina Urzędu Miasta Gdynia. Możliwe... Ale z drugiej strony jak by wszystko było zrobione prawidłowo to nie musieliby robić poprawek. Może do końca sierpnia się uda? Zaraz będzie roczne opóźnienie...

Witam Państwa którzy kupili . Czy ktoś odebrał mieszkanie ?

Czy jest jakaś grupa społeczność online żeby pogadać ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Możemy się wymienić kontaktem pozdrawiam

alloggiopl@wp.pl

Proszę o kontakt

Wysłałem kontakt pozdrawiam

Wg Tyszkiewicz Nieruchomości to wydania maja być od czwartku ale nie ma jeszcze harmonogramu... Przydałaby się grupa na fb :)

Wydanie lokali to jedno ale pytanie czy jest uzyskana zgoda na użytkowanie lokali...
do góry