Widok

Nowe Połączenia Sopot - Lotnisko

Wcześniej ok.40min.;]

Teraz większość połączeń > 1h przy 2ch Przesiadkach
Czasem 1Minuta na Przesiadkę, więc raczej nie wykonalne....

Czy osoby odpowiedzialne za to, pomyślałem również o Cenie za Przejazd.??
Wiem, że Grosze w porównaniu do TAXI ale wcześniej dojazd był możliwy na Bilecie 1Przejazdowym za 4,80
Teraz 6zł lub 10,80 ;[
SKM/PKM - 9,60 ;[
+ Czas na dojście do ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wystarczy pojechać S1 i S2.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 11

dziękujemy za zlikwidowanie 249 i modyfikację 149 aby można było wygodnie przesiadać się na 122 z kilkudziesięciominutowym

oczekiwaniem na i tak spóźniający się ten drugi... świetny ruch!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dokonali zmian na liniach na ktorych nie spodziewali sie niezadowolenia, a tu psikus.

Żeby w tak dużej metropoli nie było linii autobusowych z każdego miasta na lotnisko? A jak już jedzie autobus to krąży po osiedlach i zatrzymuje sie na wszystkich przystankach, to jest i**otyzm. Z centrum Gdańska Gdyni i Sopotu powinny być przyspieszone linie na lotnisko. Powinny łączyć dworce kolejowe z lotniskiem i tyle. Wsiądziesz w taki autobus, a tam cały przegląd spoleczny bo łącza finkcje miejską z lotniskowa. Nie dziwię sie ze wielu woli pociąg, jak mam jechać tym dylizansem przez blokowiska z zatrzymaniem co minute, a podróż zajmuje godzinę w obrębie jednego miasta, to to jest żenada.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 3

Urzednik zawsze wie lepiej. Ale nigdy nie jechał zbiorkomem
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dołączam z Brzeźna do podziękowań i wyrazów uznania. Zabrali mi 149 i 249. W ciągu kwadransa można było dojechać do dworca we Wrzeszczu, można było dojechać do VII Dworu. Ale po co komu takie połączenia. W Brzeźnie nastawialiście kilkadziesiąt nowych bloków a połączeń jest mniej niż za komuny.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

Po co każde miasto ma mieć pospieszny autobus na lotnisko, skoro jest pociąg podwożący wprost do terminala?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Kto nastawiał bloków?

My, czyli kto?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

SKM i Polregio na lotnisko
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

tak, codziennie na pewni na 7 dwór jezdzisz. Masz 122 do SKM tyle ze na Przymorzu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

Bo pociąg jest niedostosowany do lotów? Bo pociąg nie zatrzymuje sie pod.hotelami? Bo pociąg jedzie tylko z wrzeszczą? Bo w całej europie tak jest i sie sprawdza? Bo dla turystów przesiadki w Polsce to kosmos?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dzięki

Na końcu posta napisałem dlaczego na Nie..;]
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

z VII Dworu można było fajnie dojechać do kompleksu sklepów na Kołobrzeskiej czy szpitala na Zaspie

(na tej dzielnicy mieszka sporo osób w starszym wieku). Teraz po skróceniu trasy 149 odpada taka możliwość, szkoda
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

kazdemu pasuje co innego, a ile narzekan tu było własnie na 122/149/249 na ich spóźnienia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jak to jest, że starsi ludzie są w stanie dojść z domu na przystanek, ale wysiąść z autobusu i wsiąść w tym samym miejscu do innego już nie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
do góry