Widok

Nowe bistro w miejscu Yasumi

Witam sąsiadów,
Ze sprawdzonych źródeł doszły mnie informacje, iż w miejscu obecnego salonu urody Yasumi w okolicach kwietnia powstanie bistro, w którym będzie możliwość zjedzenia śniadania, lunchu i kolacji oraz napić się kawy, wina, piwa i innych alkoholi. Myślę, że brakuje takiego miejsca na naszym osiedlu i będzie to doskonałe miejsce do przyjemnego spędzenia czasu. Co wy na to, czy chętnie odwiedzalibyście takie miejsce?
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

Poczta jest w Auchan (dwa stanowiska). Jakie kryteria powinna ona spełniać abyśmy (mieszkańcy Karczemek) mogli w niej odbierać polecone? Czy ktoś zgłębiał temat?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prosimy o świeże, zdrowe menu. Nie róbcie junk food’u. Smacznie typu Pobite Gary a będzie sukces!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A i kiedy otwarcie? :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Właśnie kiedy otwarcie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prawdopodobnie pod koniec kwietnia
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

"co ludzie powiedzą". Super nazwa od razu przypomniał mi się jeden z ulubionych seriali komediowych:) mam nadzieje że odnajdę w tym bistro klimat Hiacynty, Powolniaka itp. :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo się cieszymy, że są wśród mieszkańców naszego osiedla są również miłośnicy tego serialu i gwarantujemy, że odniesienia do niego będą zarówno w wystroju, jak i karcie naszego Bistro
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Np. w zestawie śniadaniowym parówki à la Powolniak? :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

haha uwielbiam ten serial z Hiacyntą. Był 10/10
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0