Widok

Nowe mieszkani na Stogach

Witam.Czy ktoś się orientuje czy na Stogach są planowane budowy nowych mieszkań?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oby nie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nowe? Ta dzielnica jest przeznaczona do przesiedlenia. To mówi się od lat, kiedyś chcieli całą tę wyspę przeznaczyć pod przemysł.
Czy będą realizować swoje dawne plany?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Pomyśl logicznie gdyby tak miało być nie powstawałyby nowe inwestycje na dzielnicy ...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jaka dzielnica przemysłowa w tak urokliwym miejscu co za brednie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Powaliło was wszystkich do reszty? STOGI kochana dzielnica, najlepsza pod słońcem. Jedyna wada to coraz wiecej ukrainców, stara gwardia stogów powinna z nimi zrobić porzadek
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10

Co komu Ukraińcy robią?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kolega ma racje. Też się ostatnio dowiadywałem i rzeczywiście chcą tutaj zrobić strefę przemysłową. Już niedługo mają zacząć budowę jakiś hal przemysłowych w okolicach biurowca KOGA przy trasie Sucharskiego. Może nie jest to bezpośrednio związane ze stogami ale wiem że nie jest tu planowana żadna inwestycja mieszkaniowa (nie licząc terenów na plaży).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ciekawe pytanie sam jestem ciekawy czy takie inwestycje miałyby tam miejsce aczkolwiek wątpię niestety.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chciałbym też wyremontować znajdujący się tu pawilon handlowy. W ten sposób ta dzielnica, bez programów unijnych, już staje się beneficjentem tego, co nazywamy jej "ożywieniem", odnowieniem – zaznacza prezydent Adamowicz. - Mam nadzieję, że rozwinie się tu bardziej budownictwo mieszkaniowe.

Adamowicz ma nadzieję...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Stogi

krawcowa (4 odpowiedzi)

Witam, czy na naszej dzielnicy jest krawcowa? sprawa dotyczy : skrócenia nogawek w spodniach typu...

stogi (16 odpowiedzi)

Stogi to wspaniała dzielnica!!!!

do góry