Widok
Gratuluję
Głupoty , chamtwa i prosta twą, panie inteligentny. Nie bronie filmu bo każdy ma prawo do własnej oceny, a ja nawet tej czesci nie ogladalam, tylko prawa do posiadania własnej opinii. A Pan wykazuje totalny brak tolerancji i cechy podobne do Grecja z malą roznicą, że on się czegoś sie uczy, potrafi być kulturalny i rozumie pojęcie - szacunek do drugiej osoby, mimo jego nazwijmy to dziwnych potrzeb seksualnym. Pan natomiast wykazuje pogardę dla tych zachowan i samej kobiety. Przykre ze tacy ludzie maja prawo do wygłasza nią publicznej opinii.
E
Nie wiem skad te zle opinie. Czy na prawde ktos szedl do kina i oczekiwal ambitnego filmu? Przeciez wiadomo ze to zabijacz czasu. Film latwy lekki i przyjemny na ktorym nie trzeba myslec. Mi osobiscie najbardziej podobala sie 1 czesc. Kazda kolejna coraz slabsza, wczesniejsze ratowala fajna muzyka ktorej tutaj bylo bardzo malo ale na wieczor z kolezankami spoko film ale faceta bym nke zabrala. Jakbym miala sluchac tego jeczenia to wolalabym isc sama. Niech faceci lepiej ida na gnioty typu niezniszcalni, transformersi czy inni szybcy i wsciekli.
Fajny
Nie rozumie dlaczego została mu przypisana kategoria dramat. On w sobie nie ma nic z dramatu. Jak dla mnie jest to przede wszystkim świetny film psychologiczny potem romans dobry erotyk (mimo kontrowersyjnych upodoban) ale dramat?. Poza tym zadufani Panowie z przerosnietym ego ( oczywiście żaden z Was do tej grupy nie nalezy) z jakiegoś powodu kobietom ten film się podoba. Może warto byłoby się zastanowić dlaczego, co takiego ma Christian a czego Wy nie macie lub czego moglibyście się od niego nauczyć i nie mam na myśli ani bicza trytytek czy innych form zniewolenia tudzież upodlenia kobiety ani też wyraźnie pokazanej zasobności jego portfela. Pozdrawiam wszystkich facetów ( którym się wydaje)