Widok
A no po to żeby znajomy gajcego zarobił i zgarnął kupe siana za wymianę i tyle.
A ja się pytam po jaką cholerę zamawiają takie stolec które trzeba co chwile wymieniać ? O ile się nie mylę to te liczniki mają ważność hm ile (5) lat ?
A najważniejsza sprawa dlaczego nas nie pytają o zdanie co do tych pomierników
A ja się pytam po jaką cholerę zamawiają takie stolec które trzeba co chwile wymieniać ? O ile się nie mylę to te liczniki mają ważność hm ile (5) lat ?
A najważniejsza sprawa dlaczego nas nie pytają o zdanie co do tych pomierników
I tu jesteś w wielkim błędzie.Spółdzielnia to nie prywatna firma ale stowarzyszenie spółdzielców czyli wszystkich tam mieszkających.
O większości spraw się decyduje na walnych zgromadzeniach.Ale jeśli takie się odbywa to przychodzi może kilka osób to nie ma co się czepiać że ktoś tam o czymś decyduje.
To spółdzielcy wybierają radę nadzorczą.
O większości spraw się decyduje na walnych zgromadzeniach.Ale jeśli takie się odbywa to przychodzi może kilka osób to nie ma co się czepiać że ktoś tam o czymś decyduje.
To spółdzielcy wybierają radę nadzorczą.
Ogólnie terminy są dwa - w różnych godzinach, by pasowało zarówno emerytom jak i osobom pracującym ;) po pierwszym terminie po ok 2 tygodniach będzie drugi :)
Pomierniki czyli podzielniki kosztów ciepłą są na 10lat - bo na tyle są baterie (plus pół roku zapasu na wymianę na nowe urządzenia).
Nie wiem ile za te przyjdzie nam zapłacić, ale wiem że te są o tyle lepsze że zdalnie odczytywane i nikt nie będzie nam sprawdzał co roku do rozliczenia :)
A poza tym wg mnie ista jest o wiele lepszą firmą niż metrona :/ metrona dwa razy mi podpadła - chcieli mnie oskubać z kasy :/
Pomierniki czyli podzielniki kosztów ciepłą są na 10lat - bo na tyle są baterie (plus pół roku zapasu na wymianę na nowe urządzenia).
Nie wiem ile za te przyjdzie nam zapłacić, ale wiem że te są o tyle lepsze że zdalnie odczytywane i nikt nie będzie nam sprawdzał co roku do rozliczenia :)
A poza tym wg mnie ista jest o wiele lepszą firmą niż metrona :/ metrona dwa razy mi podpadła - chcieli mnie oskubać z kasy :/
Mi wymienili w czwartek - mieliśmy 2 przedziały czasowe i ten ranny nam nie pasował, ale wieczorem byliśmy :)
Panowie szybko załatwili sprawę, dokładnie i bardzo sympatycznie :)
I powiem Ci że do nas się "dobijali" jak czasami jacyś z reklamami ;P dzwonek i pukanie ;)
Napisz mi na priv adres tzn blok i klatka;)
No ja już się nie mogę doczekać kiedy moja pociecha będzie z nami bym mogła na spacery chodzić :D
Panowie szybko załatwili sprawę, dokładnie i bardzo sympatycznie :)
I powiem Ci że do nas się "dobijali" jak czasami jacyś z reklamami ;P dzwonek i pukanie ;)
Napisz mi na priv adres tzn blok i klatka;)
No ja już się nie mogę doczekać kiedy moja pociecha będzie z nami bym mogła na spacery chodzić :D