Widok
Żenujący brak dobrego smaku
Film dla bezdomnych niepiśmiennych eunuchów z popsutymi zębami. Tematem wiodącym jest koopulacja i szczytowanie magika przy wkładaniu małego palca do ucha innego faceta.
Jeśli Wasze małe dzieci wiedzą z jakiego powodu facet uzyskuje przydomek "Miękki" po niedanej nocy z kobietą, to gratuluję zaliczonej edukacji seksualnej i ukończonego przyspieszonego kursu anatomii - to film w sam raz dla nich i dla Was.
Jeśli Wasze małe dzieci wiedzą z jakiego powodu facet uzyskuje przydomek "Miękki" po niedanej nocy z kobietą, to gratuluję zaliczonej edukacji seksualnej i ukończonego przyspieszonego kursu anatomii - to film w sam raz dla nich i dla Was.
zdecydowanie nie dla dzieci
Nie powiem, kilka dobrych gagów było, ale film ocieka prymitywnym seksem. Mnóstwo ruchów kopulacyjnych, noce przedślubne na wypróbowanie, wyśmiewanie się z dziewictwa i pierwszego razu, zapraszanie do sypialni, scena z prześcieradłem "zaraz po", "obsłużenie służki" i klika innych.
Żenujące. Wstyd mi było oglądać to razem ze starszymi dziećmi, które już wiedzą co i jak, ale wolałabym, aby kojarzyły seks z miłością, a nie tylko wyuzdaniem.
Żenujące. Wstyd mi było oglądać to razem ze starszymi dziećmi, które już wiedzą co i jak, ale wolałabym, aby kojarzyły seks z miłością, a nie tylko wyuzdaniem.
Komedia absurdu w dobrym wydaniu
Bardzo dobrze się bawiłem. Byłem z rodziną i wszyscy znaleźli coś dla siebie. Dobrze spędzony czas. Na uwagę zasługuje polski dubbing, gdzie początkowo spodziewałem się jałowych dialogów ale nasze spolszczenie i odniesienie dialogów do aktualnych realiów politycznych dodaje kolorytu. Polecam.