Widok

Nowe sklepy na Chełmie - jakie i kiedy?

czy wiecie kiedy i jakie sklepy będą otwarte w nowej galerii koło kościoła, bo widziałam napis Rossmann i słyszałam ze ma być tez pepco fajnie by było :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pepco otwarcie 25.09 (info ze strony)
piotr i paweł ma być też
delikatesy rybne takie jak na zaspie
rybny jaki? bo na zaspie są dwa - krewetka - przepyszny!! i jakiś na d czy g czy coś, taki granatowo białe fale i ten mnie nie zachwyca :/ chyba "gadus"
a do krewetki to pół Gdańska zjeżdża, bo warto :D
image image

nie gadus tylko ta druga nazwa,kupowałam tam kiedyś ryby i zapytałam czy moze jeszcze sie gdzies otworza i odpowiedziano mi że na chełmie w nowum kompleksie,i faktycznie jest.jak dla mnie sklep mega zaopatrzony w ryby ,garmaż,wszystko ładne,smaczne ,swieże-nie to co na pasażu...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To nie będzie tam jednak lidla?
Lidl miał być w pierwszej wersji. Będzie Piotr i Paweł.
mnie najbardziej rozbawiło to ze salon kosmetyczny jest tuż koło rybnego...he
a kiedy otwarcie Piotr i Paweł ??/
25 września
A wie ktoś może czy ma być tam jakaś siłownia /fitness, jeśli tak, to jaka h kiedy się otwiera?
Dziś widziałam przez szybę, że będzie coś e stylu inmedio, szyldu jeszcze nie ma, ale wygląda na jakiś sklepik z prasą
Juuuż otwarte! UFFFFFFFFFFFFFF! Teraz te osoby, które nie mają żadnych zainteresowań będą miały większy rewir do obejścia... Współczuję...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
te osoby przynajmniej wychodzą z domu i mają ruch i spacer, a nie siedzą przed komputerem i hejtują ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
dokładnie,nie tylko mysza i net,
W ostatnią niedzielę po południu pod ROSSMANN-em stał wóz policyjny. Podobno złodzieja skuto kajdankami. Czy coś wiadomo więcej?
Jak widać ciągnie do "nowego" nie tylko zwykłych zjadaczy chleba.

p.S. A w PIOTRZE&PAWLE kawa JACOBS Kronung 200g rozpuszczalna "jedynie" za 30 zł. Tańszego sklepu nam było trzeba, bo to się ma nijak do konkurowania z istniejącym PASAŻEM!!! :(
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
oj ma sie na pasażu to panie albo zmęczone ,albo jak na imprezie ,stare i kijowe towary w cenach z kosmosu
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dwa razy robiłam zakupy w Piotrze i Pawle i niestety nie zgadzały się ceny z tymi na regale. Tak więc zwracajcie uwagę ;)
ceny a ja kupiłam kurczaka,i jakos mnie koło kasy nawiodło zeby wąchnąć....masakra nigdy więćej nie kupie tam mięsa,szkoda że im nie zależy
PILNE!! Proszę o opinie na temat SURF-BURGERa, który to jest także jednym z najnowszych przybytków omawianej okolicy.

Warto się tam stołować, zjedzenie nie grozi problemami gastrycznymi a portfel nie spuchnie ze zużycia??? :o
Ja osobiście polecam :) Byłam w ubiegłą niedzielę i naprawdę hamburgery i frytki mają pyszne. Ceny przyzwoite.
Surfburger jest najlepszy mają wyśmienite burgery i pancake są bardzo dobre, szczególnie ten truskowkowy. Na everytap w telefonie można punkty zbierać i wymieniać na szame
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
"Najlepszy" ?! Zajrzałem, skosztowałem burgera i powiem tak: dość suchy, strasznie się kruszy, a dają nieduży talerzyk do tego więc tak sobie. Czekanie na niego to dobre 20 minut jeśli nie więcej.

Ten burger to trochę odwrotność odpowiednik z SUBWAY-a gdzie leją sos do nieprzytomności. :P Do tego burger z SB trawił mi się godzin parę, ale to już indywidualna sprawa... :|
Tak czy inaczej, zachwytu nie padłem, może jeszcze kiedyś sprawdzę "pankejka" ale bez zbytnich oczekiwań. :]
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
To nie fast food, że podadzą Ci jak w MCdonaldzie po 2 minutach.
@olaboga - bogaola: po prostu pogódź się z tym, że ten SURF jest "zdeko" przereklamowany.

Sądząc z frekwencji ostatnimi tygodniami, "ekscytacja" nim raczej (!) opad(ł)a. :>
A co powstaje w miejscu starej Sieci na Biegańskiego?
Praktycznie to samo. Tylko inny właściciel Marek Theus z sieci Merco.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sklep sieci merkus podobno
Po paru tygodniach zamknięto "Delicje" ale co się dziwić jak byle drożdżówka była u nich za minimum 3 zł. ;P
Teraz na ten "kruchy" biznes przymierza się tam niejaki Pellowski, hehe.

Pożyjemy i pozjadamy, czas pokaże czy przy stosunkowo silnej konkurencji obok dadzą radę utrzymać ten przyczółek.
chcialam isc z dzieciakami do delicji...az tu patrze i co widze zamkniete...z tal
kimi cenami no to nie pojada daleko
Nad "SURBURGERem" jest baner, że w tym nowym mini-centrum handlowym jest także szewc, pralnia i krawiec. GDZIE to się dokładnie mieści, bo zupełnie nie kojarzę??? :o
OD STRONY KOSCIOLA NA SAMYM KONCU
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Chełm

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (8 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...

Galeria Chełm (3 odpowiedzi)

Czy to potwierdzone że galeria Chełm działa tylko do 31.12?

Gdzie dostane prawdziwe masło? (5 odpowiedzi)

Czy ktoś się orientuje czy w okolicach trojmiasta jest jakieś gospodarstwo w którym można kupić...

do góry