Widok

Nowe sklepy na Chełmie - jakie i kiedy?

czy wiecie kiedy i jakie sklepy będą otwarte w nowej galerii koło kościoła, bo widziałam napis Rossmann i słyszałam ze ma być tez pepco fajnie by było :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pepco otwarcie 25.09 (info ze strony)
piotr i paweł ma być też
delikatesy rybne takie jak na zaspie
rybny jaki? bo na zaspie są dwa - krewetka - przepyszny!! i jakiś na d czy g czy coś, taki granatowo białe fale i ten mnie nie zachwyca :/ chyba "gadus"
a do krewetki to pół Gdańska zjeżdża, bo warto :D
image image

nie gadus tylko ta druga nazwa,kupowałam tam kiedyś ryby i zapytałam czy moze jeszcze sie gdzies otworza i odpowiedziano mi że na chełmie w nowum kompleksie,i faktycznie jest.jak dla mnie sklep mega zaopatrzony w ryby ,garmaż,wszystko ładne,smaczne ,swieże-nie to co na pasażu...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To nie będzie tam jednak lidla?
Lidl miał być w pierwszej wersji. Będzie Piotr i Paweł.
mnie najbardziej rozbawiło to ze salon kosmetyczny jest tuż koło rybnego...he
a kiedy otwarcie Piotr i Paweł ??/
25 września
A wie ktoś może czy ma być tam jakaś siłownia /fitness, jeśli tak, to jaka h kiedy się otwiera?
Dziś widziałam przez szybę, że będzie coś e stylu inmedio, szyldu jeszcze nie ma, ale wygląda na jakiś sklepik z prasą
Juuuż otwarte! UFFFFFFFFFFFFFF! Teraz te osoby, które nie mają żadnych zainteresowań będą miały większy rewir do obejścia... Współczuję...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
te osoby przynajmniej wychodzą z domu i mają ruch i spacer, a nie siedzą przed komputerem i hejtują ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
dokładnie,nie tylko mysza i net,
W ostatnią niedzielę po południu pod ROSSMANN-em stał wóz policyjny. Podobno złodzieja skuto kajdankami. Czy coś wiadomo więcej?
Jak widać ciągnie do "nowego" nie tylko zwykłych zjadaczy chleba.

p.S. A w PIOTRZE&PAWLE kawa JACOBS Kronung 200g rozpuszczalna "jedynie" za 30 zł. Tańszego sklepu nam było trzeba, bo to się ma nijak do konkurowania z istniejącym PASAŻEM!!! :(
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
oj ma sie na pasażu to panie albo zmęczone ,albo jak na imprezie ,stare i kijowe towary w cenach z kosmosu
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dwa razy robiłam zakupy w Piotrze i Pawle i niestety nie zgadzały się ceny z tymi na regale. Tak więc zwracajcie uwagę ;)
ceny a ja kupiłam kurczaka,i jakos mnie koło kasy nawiodło zeby wąchnąć....masakra nigdy więćej nie kupie tam mięsa,szkoda że im nie zależy
PILNE!! Proszę o opinie na temat SURF-BURGERa, który to jest także jednym z najnowszych przybytków omawianej okolicy.

Warto się tam stołować, zjedzenie nie grozi problemami gastrycznymi a portfel nie spuchnie ze zużycia??? :o
Ja osobiście polecam :) Byłam w ubiegłą niedzielę i naprawdę hamburgery i frytki mają pyszne. Ceny przyzwoite.
Surfburger jest najlepszy mają wyśmienite burgery i pancake są bardzo dobre, szczególnie ten truskowkowy. Na everytap w telefonie można punkty zbierać i wymieniać na szame
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
"Najlepszy" ?! Zajrzałem, skosztowałem burgera i powiem tak: dość suchy, strasznie się kruszy, a dają nieduży talerzyk do tego więc tak sobie. Czekanie na niego to dobre 20 minut jeśli nie więcej.

Ten burger to trochę odwrotność odpowiednik z SUBWAY-a gdzie leją sos do nieprzytomności. :P Do tego burger z SB trawił mi się godzin parę, ale to już indywidualna sprawa... :|
Tak czy inaczej, zachwytu nie padłem, może jeszcze kiedyś sprawdzę "pankejka" ale bez zbytnich oczekiwań. :]
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
To nie fast food, że podadzą Ci jak w MCdonaldzie po 2 minutach.
@olaboga - bogaola: po prostu pogódź się z tym, że ten SURF jest "zdeko" przereklamowany.

Sądząc z frekwencji ostatnimi tygodniami, "ekscytacja" nim raczej (!) opad(ł)a. :>
A co powstaje w miejscu starej Sieci na Biegańskiego?
Praktycznie to samo. Tylko inny właściciel Marek Theus z sieci Merco.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sklep sieci merkus podobno
Po paru tygodniach zamknięto "Delicje" ale co się dziwić jak byle drożdżówka była u nich za minimum 3 zł. ;P
Teraz na ten "kruchy" biznes przymierza się tam niejaki Pellowski, hehe.

Pożyjemy i pozjadamy, czas pokaże czy przy stosunkowo silnej konkurencji obok dadzą radę utrzymać ten przyczółek.
chcialam isc z dzieciakami do delicji...az tu patrze i co widze zamkniete...z tal
kimi cenami no to nie pojada daleko
Nad "SURBURGERem" jest baner, że w tym nowym mini-centrum handlowym jest także szewc, pralnia i krawiec. GDZIE to się dokładnie mieści, bo zupełnie nie kojarzę??? :o
OD STRONY KOSCIOLA NA SAMYM KONCU
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Chełm

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (8 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...

Galeria Chełm (3 odpowiedzi)

Czy to potwierdzone że galeria Chełm działa tylko do 31.12?

do góry