Widok
W ostatnią niedzielę po południu pod ROSSMANN-em stał wóz policyjny. Podobno złodzieja skuto kajdankami. Czy coś wiadomo więcej?
Jak widać ciągnie do "nowego" nie tylko zwykłych zjadaczy chleba.
p.S. A w PIOTRZE&PAWLE kawa JACOBS Kronung 200g rozpuszczalna "jedynie" za 30 zł. Tańszego sklepu nam było trzeba, bo to się ma nijak do konkurowania z istniejącym PASAŻEM!!! :(
Jak widać ciągnie do "nowego" nie tylko zwykłych zjadaczy chleba.
p.S. A w PIOTRZE&PAWLE kawa JACOBS Kronung 200g rozpuszczalna "jedynie" za 30 zł. Tańszego sklepu nam było trzeba, bo to się ma nijak do konkurowania z istniejącym PASAŻEM!!! :(
"Najlepszy" ?! Zajrzałem, skosztowałem burgera i powiem tak: dość suchy, strasznie się kruszy, a dają nieduży talerzyk do tego więc tak sobie. Czekanie na niego to dobre 20 minut jeśli nie więcej.
Ten burger to trochę odwrotność odpowiednik z SUBWAY-a gdzie leją sos do nieprzytomności. :P Do tego burger z SB trawił mi się godzin parę, ale to już indywidualna sprawa... :|
Tak czy inaczej, zachwytu nie padłem, może jeszcze kiedyś sprawdzę "pankejka" ale bez zbytnich oczekiwań. :]
Ten burger to trochę odwrotność odpowiednik z SUBWAY-a gdzie leją sos do nieprzytomności. :P Do tego burger z SB trawił mi się godzin parę, ale to już indywidualna sprawa... :|
Tak czy inaczej, zachwytu nie padłem, może jeszcze kiedyś sprawdzę "pankejka" ale bez zbytnich oczekiwań. :]