Widok
Nowe tematy / Popularne tematy
W prawej kolumnie pojawiają się tematy, które z biegiem czasu stają się coraz bardziej insteresujące, ale szybko zakładane się inne i te znikają z panelu (nowe). Później jest już problem ze znalezieniem jeśli się nie pamięta działu.
Dlaczego nie można po kliknięciu "Nowe tematy" lub "Popularne" wyświetlić wszystkich w formie listy?
Jest jakaś szansa, że kiedyś tak będzie?
Dlaczego nie można po kliknięciu "Nowe tematy" lub "Popularne" wyświetlić wszystkich w formie listy?
Jest jakaś szansa, że kiedyś tak będzie?
Zgadza się, można, ale uważam, że nie jest to najlepsze rozwiązanie, ponieważ zanim nowy wątek nabierze sensu zdąży już zniknąć z panelu, więc musiałbym profilaktycznie każdy nowy temat dodawać do obserwowanych, a to rozwiązanie mi nie odpowiada.
Gdyby była możliwość wyświetlenia "nowych" w liście, mógłbym sobie zerknąć jak się rozwija wątek i wtedy dopiero dodać go do obserwowanych.
No chyba żeby w panelu "nowe" zrobić przewijanie cyferkami lub suwaczek i wcześniejsze tematy ładowałyby się z użyciem JS. Ale pierwsze rozwiązanie, tj kliknięcie na "Nowe" i otwarcie strony z listą jest chyba najprostrze do wykonania.
Gdyby była możliwość wyświetlenia "nowych" w liście, mógłbym sobie zerknąć jak się rozwija wątek i wtedy dopiero dodać go do obserwowanych.
No chyba żeby w panelu "nowe" zrobić przewijanie cyferkami lub suwaczek i wcześniejsze tematy ładowałyby się z użyciem JS. Ale pierwsze rozwiązanie, tj kliknięcie na "Nowe" i otwarcie strony z listą jest chyba najprostrze do wykonania.
Tak, pomysł masz ciekawy i w zasadzie wszyscy by na tym skorzystali ale z doświadczenia wiem, że system zmian technicznych na tym forum jest dość skostniały i zanim ktokolwiek i cokolwiek zmieni, mogą upłynąć długie miesiące^^
Niemniej jednak trzeba zaczekać na reakcję Admina137 ^^ Może przekaże Twoją sugestię "wyżej", co czynników decyzyjno-wykonawczych.
Niemniej jednak trzeba zaczekać na reakcję Admina137 ^^ Może przekaże Twoją sugestię "wyżej", co czynników decyzyjno-wykonawczych.
Przypomina maszynę do pisania. Jeszcze kilka lat i ten komputer będzie niczym Yeti ;)
Hm... w zasadzie pomysł Sama wydaje się być sensowny. Choć przyznaję, że mnie pewne działy nie interesują, zaglądam tam sporadycznie. Zaczęłam się teraz zastanawiać czy coś ciekawego mnie nie omija przez tę wybiórczość :)
Pozwolę sobie także wspomnieć, że byłam przeciwniczką przycisku "do góry". Wciąż mnie irytuje plącząc się gdzieś na dole ekranu, a ja korzystam z przycisków na klawiaturze. Odruchowo ;) Nie myślcie, że marudzę ;)
Fakt, na maluszku jest świetnym rozwiązaniem.
Chyba mnie wylogowało. Sissel.
Hm... w zasadzie pomysł Sama wydaje się być sensowny. Choć przyznaję, że mnie pewne działy nie interesują, zaglądam tam sporadycznie. Zaczęłam się teraz zastanawiać czy coś ciekawego mnie nie omija przez tę wybiórczość :)
Pozwolę sobie także wspomnieć, że byłam przeciwniczką przycisku "do góry". Wciąż mnie irytuje plącząc się gdzieś na dole ekranu, a ja korzystam z przycisków na klawiaturze. Odruchowo ;) Nie myślcie, że marudzę ;)
Fakt, na maluszku jest świetnym rozwiązaniem.
Chyba mnie wylogowało. Sissel.