Widok

Nowe tematy / Popularne tematy

W prawej kolumnie pojawiają się tematy, które z biegiem czasu stają się coraz bardziej insteresujące, ale szybko zakładane się inne i te znikają z panelu (nowe). Później jest już problem ze znalezieniem jeśli się nie pamięta działu.
Dlaczego nie można po kliknięciu "Nowe tematy" lub "Popularne" wyświetlić wszystkich w formie listy?
Jest jakaś szansa, że kiedyś tak będzie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
image mój pierwszy komputer ^^ Commodore 64
... były tylko dwa przyciski? Home i End? ^^ ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No tak, trochę techniki i się człowiek gubi ;-) Ech! Ten postęp technologiczny! Za moich czasów, to...itd ^_^
Nie wszyscy używają pełnej klawiatury ;) Ogromna liczba osób korzysta z penelu dotykowego. No i zdaje się, że na smartphonach nie ma takiego przycisku chyba?
aaaa przycisk "do góry" jest absolutnym hitem:) Oczywiście na klawiaturze windowskiej jest przycisk "home" i "end" ale nie każdy o tym wiedział, że w ten sposób można przewijać błyskawicznie stronę w górę lub w dół.
Przycisk "do góry" udało się zrealizować, móże da radę i kolejne rzeczy ;D
Tak, pomysł masz ciekawy i w zasadzie wszyscy by na tym skorzystali ale z doświadczenia wiem, że system zmian technicznych na tym forum jest dość skostniały i zanim ktokolwiek i cokolwiek zmieni, mogą upłynąć długie miesiące^^
Niemniej jednak trzeba zaczekać na reakcję Admina137 ^^ Może przekaże Twoją sugestię "wyżej", co czynników decyzyjno-wykonawczych.
Zgadza się, można, ale uważam, że nie jest to najlepsze rozwiązanie, ponieważ zanim nowy wątek nabierze sensu zdąży już zniknąć z panelu, więc musiałbym profilaktycznie każdy nowy temat dodawać do obserwowanych, a to rozwiązanie mi nie odpowiada.
Gdyby była możliwość wyświetlenia "nowych" w liście, mógłbym sobie zerknąć jak się rozwija wątek i wtedy dopiero dodać go do obserwowanych.
No chyba żeby w panelu "nowe" zrobić przewijanie cyferkami lub suwaczek i wcześniejsze tematy ładowałyby się z użyciem JS. Ale pierwsze rozwiązanie, tj kliknięcie na "Nowe" i otwarcie strony z listą jest chyba najprostrze do wykonania.
Możesz dodać dany temat do "obserwowanych" i będziesz na bieżąco, możesz również dostawać mail'em info o nowych komentarzach. Warunkiem jest jednak, abyś był zalogowany.

Inne tematy z forum O forum

nie mogę dodac ogłoszeń (5 odpowiedzi)

witam, proszę o sprawdzenie, wyskakuje mi jakis błąd jeśli chcę dodac na sprzedaz samochód?

do góry