Widok
Nowy Dj ??
Ostatnio zawitałam do waszego klubu i miłym zaskoczeniem był zupełnie nowy Dj (nowa muzyka). Mam nadzieje że zostaje na stałe bo była to jedna z najlepszych imprez w Elypse od ładnych paru lat.
Moja ocena
Elypse Club
kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 5
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 5
4.8
* maksymalna ocena 6
co do Krzysztofa to facet gra dobra klubowa muzykę. Pierwszy raz tak dobrze bawilam sie w elypse. Fakt faktem nie miał jednego utworu o który poprosiłam ale za to zaproponował inny który bardzo mi się spodobał, co do kontaktu bardzo miły i przyjemny facet nie mówi na dzień dobry że dedykacje kosztują 30 zł.;) jak dla mnie mega pozytywna zmiana oby tak dalej.
Byłem teraz w sobotę w elypse posłuchać nowego dj. Samego dj nowego nie widziałem ale na pewno był ten który jest od zawsze. Stwierdziłem że nie ma co siedzieć więc wyszedłem. Wróciłem po 1 w nocy i co widzę :
- pełen parkiet
- ludzie klaszczą, krzyczą
- muzyka zupełnie coś nie z tej ziemi pierwszy raz słyszałem ale wchodziło w ucho jak nic.
Nie wiem co to za Dj ale tylko pogratulować jeśli to ten nowy a jeśli stary to gratuluje poprawy.
- pełen parkiet
- ludzie klaszczą, krzyczą
- muzyka zupełnie coś nie z tej ziemi pierwszy raz słyszałem ale wchodziło w ucho jak nic.
Nie wiem co to za Dj ale tylko pogratulować jeśli to ten nowy a jeśli stary to gratuluje poprawy.