Widok

Nowy Paczkomat

Widzieliście nowy rąbitny Paczkomat obok Żabki? Widać dużo się podmieniało. Coś jeszcze się zmieni?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Paczkomat w dobrym miejscu ale trzeba przyznać jak odbierałam dziś paczkę że śmieszny, śmieszny to mało powiedziane.. nie wiem co autor miał na myśli to nie wygląda dobrze, lubię jak nasze Banino się zmienia aż miło patrzec,ale kurcze z głową, tak żeby byla to piękna miejscowość. To od nas wszystkich zależy jak tu wyglada. A nie, śmieci na każdym progu albo Paczkomat który jest większy od ściany budynku!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

No to prawda a taki np. Lidl i czy Skwer pięknie zrobiony aż miło patrzeć, oby tak dalej!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Te rozjeżdżone trawniki szczególnie przy Skwerze dodają uroku!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ten cały parking to wielki syf. Dziura na dziurze i w każdym możliwym miejscu pełno śmieci.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie, skwer Banino to walające się śmieci i rozjeżdżone trawniki. Zniechęca do jakichkolwiek zakupów.

Jeśli będzie rozbudowa to parking zostanie przeorganizowany, a śmieci no cóż, kochane dzieciaki tak nauczono, za każdym z workiem na śmieci biegać się nie da.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale co się dziwić dzieciakom, skoro rodzice nie nauczyli to w pewnym stopniu powinna to zrobić szkoła. A nasza szkoła nie organizuje sprzątania na wiosnę tylko "festyn" z okazji dnia ziemi.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Szkoła m a uczyć nie wychowywać
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

No to niech nauczy, sprzątania po sobie, wyrzucania śmieci do koszy. A jeśli takich nie ma, to trzeba zabrać papierki i inne ze sobą. Festynem, zamiast sprzątania raczej niewiele zdziałają.

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (16 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry