Widok
ja tez to słyszałam ale mam dla ciebie propozycje idz to tego salonu do p.magdy i z nia pogadaj ona ci poprawi za niewielki koszt ja miałam ten sam problem pani ktora z tamtąd odchodziła tak mi zniszczyła włosy ze magda naprawiła i zrobiła po kosztach ja jestem z niej bardzo zadowolona chodze tam ponad rok i jest super polecam naprawde
Jak ja byłem ostatnio, żeby się ostrzyc u Pani Celiny to nie śmierdziała, a wręcz przeciwnie :P
a ja polecam salon Bella donna na Wolności ,prócz zadowolenia z mojej fryzury dodam ze ma super podejscie do dzieci ,strzygla mojego malucha i super sobie poradzila ,jest tv co ulatwiło prace z dzieckiem.Jedynym minusem to jest ze jest troche powolna i gdy przychodze na umowiona godzinę to jeszcze czekam troche czasu nim usiade ,powinna miec pomoc chociaz w postaci ucznia to moze by sprawniej szło
Szczerze ODRADZAM salon BELLA DONNA. Ta druga fryzjerka jest fatalna. Niedość tego że strasznie mnie obcięła, z pasemek zrobila centki a poza tym powolna. Zostawiła mnie na fotelu z folią na 15 min nawet nie mówiąc gdzie wychodzi ( a wyszla pod salon na fajke), zero komunikacji z klientem. Z salonu wyszłam z brudną szyją od farby a fryzjerka nawet nie podała mi lustra na koniec zebym zobaczyła fryzurę z tyłu. ODRADZAM, szkoda pieniędzy na tak NIEPROFESJONALNY salon