Widok

Nowy dostawca internet +TV w Baninie

Wzdłuż Tychomskiej kopią i kładą kable, ma być internet i tkablu dostawca http://www.inter-komp.net
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak dokopią się do królewskiego to biorę max pakiet od razu. Rewelacja oferta.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pytałem kopiących i teraz ciągną kable do.ul saturna, potrm do sezamkowej i dalej w stronę Tuchomka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
strona podobnie fantastyczna co u reszty "naszych" dostawców widzę :) Ważne, że konkurencja rośnie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
zdrowa konkurencja jest zawsze dobra, ale najpierw niech kable położą i powiedzą ile za podłączenie będą chcieli
Napisałem maila z zapytaniem czy planują okablować familijne, ciekawe czy odpiszą.
Na drugą stronę Lotniczej też pociągną?
Jakaś firma krzak... nawet strony i regulaminu nie ma.
Nie wiem nawet czy prawo nie wymaga podawania danych teleadresowych w tym nip itd .....
Link to pewnie reklama :) ile osób łyknie. Strona od 1mc w necie a wcześniej serwis AGD ? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ale to już było...
Nie ważne jak się nazywa, krzak, wave, amelek, volta....
ważne, że konkurencja rośnie i w końcu ktoś zajął się tą częścią Banina :)
Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
tylko szkoda, ze na maile nie odpisuje :/
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
mi też nikt nie odpisał, tu u nas na wsi jak w afryce, nic się nie da, nic się nie opłaca, nie ma z kim gadać, trzeci świat
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
kabel już jest w na wiśniowej. Zakłąda się taką firmę , eksploruje unijne środki i sprzedaje UPC lub multimedia. itd.
Amelek rządzi!! nie wiem jak w innych miejscach Banina ale podczas ostatnich pogodowych armagedonów internet śmigał jak ta lala ! ja się nie mam do czego przyczepić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
na Familijnym to samo. nie można narzekać. transfer na najniższym pakiecie ~30/5. mi to wystarcza.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
Niezła kryptoreklama. Wy chyba internetu używacie tylko do przeglądania WP i tego forum, skoro amelek tak rządzi. I tv też macie od amelka? Transfer 30/5? Na najniższym pakiecie? Hmm to ja takiego nigdy w życiu nie miałem. W sumie pewnie jestem w niższym niż najniższy pakiet...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
żadna kryptoreklama tylko zadowolony użytkownik :), najlepiej to wylać hejt na wszystko i na wszystkich. WP nie czytam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
A za ile ten najnizszy pakiet?
około 55zł brutto
wiem, wiem, konkurencja ma podobno więcej i taniej. jednak na razie jej fizycznie nie ma, Amelek jest i tyle. nie ma rozmowy...
nie jest to kryptoreklama.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry