Widok

Nowy dostawca internet +TV w Baninie

Wzdłuż Tychomskiej kopią i kładą kable, ma być internet i tkablu dostawca http://www.inter-komp.net
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

przy żadnej bo to spam , chopin jest w okolicach redy i Wejherowa. Jedynie co to świadczą to internet mobilny z plusa.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Od 2 lat mam podłączona kablówkę (Jambox) + net z InterKomp . Na początku były małe problemy , bo jak się okazało wadliwy był router. Teraz wszystko śmiga OK.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przy jakiej ulicy w Baninie działa ten tkchopin?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja telewizję zakupiłem od firmy tkchopin. Oferują bardzo dobrą telewizję kablową. Ja wybrałem pakiet srebrny. Mam 129 kanałów telewizyjnych za niecałe 60 złotych. Według mnie jest to bardzo dobra cena. Oferują również Internet stacjonarny i mobilny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jeśli chodzi o inter-komp, to nie mogę złego słowa powiedzieć. Łącze działa stabilnie i szybko i bez limitów. Jest tak jak powinno być. Jeśli jesteś w zasięgu ich sieci, to spokojnie możesz do nich pisać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podłączyli i jak na razie to działa :-)
I jak tam połączyli już kogoś? Macie jakieś doświadczenia? Łączę działa? Nie wiem czy do nich pisać o podłączenie.
Fachowiec z Ciebie ze szok. G sie znasz. Kontent w wielu przypadkach jest odbierany bezposrednio od nadawcy. Sa specjalne wezły w ktorych takie usługi sie odbiera. I nie potrzeba wtedy zadnej anteny. Pewnie budowales siec wszystkim operatorom i wiesz jak to jest zrobione. Skoro tylu fachowcow jest tu w baninie to sami zrobcie siec i podlaczajcie ludzi bo przeciez wszyscy operatorzy sa do d. a to takie proste

Przestań pan wypisywać te głupoty ludzie dawno chcieli się podłączyć np Wspólna gdzie światłowód jest doprowadzony pod drzwi ale to wasza firma robi problemy!
Marku.
Nie wiem czy wiesz, ale u nas w 17ghz jest tak samo ze znalezieniem kanału jak z 5 ;p
Mnie podłączyli -mogę polecić w 100% -ping na poziomie 2-3ms i faktyczne 50/50
Bez przerw w dostawie i bardzo stabilne połączenie.
podłączyli już kogoś? jak to działa?
Na bank nie ma tam żadnej radiolinii w Inter-Kompie. Mam informacje z tzw. pierwszej ręki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Panowie czyli to faktycznie FTTH połączone z radiolinią?
Pan instalator zarzekał się, że do centrali idzie światłem :)
Prawdopodobnie 17 GHz - powodzenia :)
A ja jadę z analizatorem widma niedługo, a później składam rezerwacje na tą freq ;p
Chyba nigdy nie doczekamy się na Saturna podłączenia! Co to za firma krzak??
dobry dowcip :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dementuję jakobym miał cokolwiek wspólnego z radiolinią w punkcie 54.401497,18.38731 na królewskim.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Admin ty chyba piszesz o Amelku? W interkomp światło idzie do Gdańska.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Banino

Drewutnia/Altana/Domek narzędziowy (35 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was miał kontakt z Powiatowym inspektoratem Nadzoru budowlanego w sprawie zgłoszenia...

do góry