Widok

Nowy portal randkowy - Poznaj.pl

Cześć, otworzyliśmy nowy portal dla osób szukających przyjaźni, miłości i relacji typu FWB/ONS. Zachęcamy do założenia swojego profilu na stronie, przesyłania nam opinii o portalu i serdecznie dziękujemy za pomoc w budowaniu naszej małej społeczności

https://poznaj.pl/

Pozdrawiamy,
Sebastian & Sara
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hura! Dziękujemy. Teraz poznam love of my life.
Księciunia z bajki.
Młody, przystojny, bogaty i zakochany we mnie.
Dziękujemy!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zapewne zacne idee skończą jak na każdym portalu "randkowym". Napaleńcy i simpy zdesperowani żeby zdobyć "niegrzeczne" zdjęcia. Stulejarze i spermiarze którzy będą chcieli poswintuszyć z każdą kobietą która tam będzie. Idee takiego portalu słuszne, ale co z tego będzie z góry wiadomo.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak, a na odwrót, desperatki szukające atencjuszy, tatusiów i sponsorów z brzuchami wytrenowanymi przez lata przesiadywania na kanpie z piwskiem w ręku i kolejnym życiowym prawidłem na ustach. Te, klubowe, już nie pamiętające ile to drągów je spenetrowało, czy te, z zamiłowaniami do instagrama i facebooka i na tym kończąc.
Czy w ogóle istnieją jeszcze kobiety, które nie tylko szukają miłości ale są również na poziomie i z zasadami..?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

super a normalne przyjaznie bez fwb tez moga byc ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odświeżamy temat :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem interesowanie podaj e-mail
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Poznajmy się

Zanim zostanę zjedzona... (98 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Poznam koleżankę na babskie wypady (6 odpowiedzi)

Poznam koleżankę, może młodą mamę gdyż tez jestem 26 letnia mamą. Chętnie wyjdę ja babskie...

Szukam znajomych (3 odpowiedzi)

Hej. Nazywam się Beata mam34 lata. Szukam znajomych w podobnym wieku z którymi mogę umówić się na...

do góry