Widok
Smród z komina budynku na początku ul Na Dambnik nie do wytrzymania! . Podziwiam wyrozumiałość sąsiadów, jak oni to mogą wytrzymać Co do przedszkola przy kościele. to warto ujawnić ile rodzice płacą za opiekę, bo przecież nie za "co łaska". Z opłat nie stać kościoła na kupno ekologicznego opału albo podłączyć się do gazociągu? Chyba jest to już możliwe..
~Caranaugh . Zgadzam się nie WIEMY czym palą . Więc to nie pomówienie tylko podejrzenie popełnienia przestępstwa. Odpowiednie służby są od tego żeby to ustalić , ja mam zdjęcia z pełnym exif'em (min. data, czas i lokalizacja) . Mój błąd , że od razu nie zadzwoniłem na policję. Co do reszty się zgadzam , napisałem to na forum żeby poruszyć temat , czyli wywołać wg. Ciebie "g*wnoburzę" . Proponuję wypisywać tutaj inne podejrzane adresy , może jakiś życzliwy sąsiad co mu się nudzi będzie to regularnie zgłaszał. Może Wszystkim będzie się oddychało zdrowiej . Dygresji do Ryśka nie będę komentował . Pozdrawiam
Oj jak masz zdjęcie ,to ja bym ruszał od razu do Komisji Europejskiej , po co się bawić w Policję ? A tak na serio. Jesteś taki wrażliwy , dawaj pierwszy swój adres, pobadamy powietrze wokół Twojej posesji,porobimy zdjęcia itd.... Jak historia i przysłowia uczą "złapał kozak tatarzyna, a tatarzyn za łeb trzyma". A jeszcze bardziej serio, po wczorajszej wieczornej mszy św, zapytałem się W OCZY ks. Proboszcza, o ewentualne palenie, rozpalanie plastikami, był mocno poruszony moim pytaniem. Widziałem że pytaniem tym i sugestią wyrządziłem mu przykrość. Powiedział,zgodnie z prawdą , że już raz podczas niedzielnego kazania poruszał ten temat, i "NIE,NIE PALI ŻADNYMI ŚMIECIAMI". Skoro tak powiedział , mi to w zupełności wystarczy. Ks. Piotr to uczciwy kapłan i człowiek. A jakiekolwiek wrzutki pod jego adresem, uważam za tworzenie właśnie "g*wnoburzy". Zaś podtrzymując "temat Ryśka"... on już ma wydeptane ścieżki do KE. ;-)