Widok

Nowy proboszcz

Nowy ksiadz robi porzadki ,zaczal od SZEFOWEJ KUCHNI calej podstawy dobrego smaku . W przedszkolu juz dzieciom przestaly obiadki smakowac -juz nie sa takie domowe,jak tak dalej bedzie to bedzie ksiadz sam wam lepiej gotowal i uczyl wasze dzieci a jak sobie nie poradzi to poprosi BISKUPA a on znim porzadek zrobi napewno
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
kleo, ale takich spraw się nie powinno tłumaczyć Homo Sapiens. To jest zrozumiałe.
Jednak najlepsze jest to: "Ja za dzieciaka cały czas jeździłem bez pasów", normalnie szczęście przechodzi z rodziców na dzieci i stają się one nieśmiertelne.

Niektórym to się wydaje, że mają siedem żyć - jak koty.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Weźcie sie lepiej za odśnieżanie a nie gadanie byle gadac. . .
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
Wszyscy tam są siebie warci.... !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
moze i jezdziles.. ale przypomnij sobie albo zapytaj rodzicow ile aut jezdzilo po ulicach w latach 70, 80? czy poczatek 90? w dzien powszedni tyle co dzis rano w niedziele.... a ilu byl ostac na narty? stoki byly raczej puste... nie bylo powszechnosci nauki i wiedzy o bezpieczenstwie... Pasow tez nie zapiszasz? bo za dzieciaka na pewno tego nie robiles?... jezdzij sobie jak chcesz ale nie zycze ci tego zebys zabil wlasnie dziecko w wypadku bo tatusiowi sie fotelika nie chcialo zapiac... w sumie zal mi cie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem rodzicem bliźniaków z tego przedszkola i wiecie co nie rozumiem plotkar z tego forum. Rzucacie ot tak swoje głupie oskarżenia do osób, które nawet nie wypowiadają się na tak idiotyczne tematy. Nie macie co robić w domu,że stwarzacie takie jałowe tematy do rozmów? Kogo obchodzi, że zmieniła się kucharka w przedszkolu? Moje dzieci mają po 3lata, jeszcze dobrze nie mówią i miałyby niby opowiadać, że kucharka źle gotuje? To,że proszę panie o dopilnowanie moich niejadków, aby coś zjadły nie znaczy,że będę się zniżała się do poziomu anonimowego rodzica, który tchórzliwie obsmarowuje nie tą osobę co trzeba. Ludzie puknijcie się w czoło i zastanówcie jakie tematy drążycie. A może to nie zaprzyjaźniony rodzic z paniami przedszkolankami tylko sama pani pisze takie głupoty? Ja swoje wątpliwości rozwiązuję face to face a nie anonimowo. Wchodzę na to forum tylko po to,aby dowiedzieć się o bieżących sprawach w Bojanie np. śmierci wójta czy zmianie proboszcza, a tu taka niespodzianka. A może zaczniemy następną interesującą dyskusję po kucharce o np. zmianie pogody? Plociuchy
Jeszcze jedno, nie mam nic do zarzucenia temu przedszkolu, jak do tej pory również paniom, wręcz przeciwnie przy pierwszym dziecku byłam bardzo zadowolona z jakości usług dlatego bliźniaki też tu chodzą. Gdybym miała to przepisałabym dzieci do Promyczka, gdzie z pewnością mniej się plotkuje na forum, gdzie rodzice nie wynoszą idiotycznych plot na temat innych dzieci i rodziców(bo rodzic z forum musi znać ploty od pani z przedszkola na temat bliźniaków). Pozdrawiam i życzę bardziej efektywnych zajęć.
I tak zaraz ktoś napisze, że jesteś pewnie nauczycielem lub inaczej powiązana z przedszkolem. Takie życie :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry