Widok
O.S.K. PASAT najlepszy!
Daję niestety, tylko 6- bo wyżej niestety nie ma jak !!xP P. Instruktor WOJCIECH MĘŻYK - SIKORSKI przygotował mnie profesjonalnie do jazdy samochodem- zarówno pod kątem egzaminu jak i przyszłego kierowcy który będzie przepisowo i sprawnie jeździł :D bez żadnych krzyków, na spokojnie, rzeczowo i jasno omawiał ze mną błędy które popełniałam i nad czym jeszcze mogłabym popracować. Wielkim plusem jest też plac manewrowy umiejscowiony obok PORD-u- pomaga oswoić się z czekającym egzaminem :)
Rady (co mi pomogło i czego się nauczyłam):
-uważnie słuchać
-oczywiście koncentracja! im bardziej się skupimy, tym więcej się nauczymy
-UWIERZYĆ w siebie
-jako człowiek strachliwy, wolałam jeszcze dokupić parę godzin. Nie żałuję. Każdy uczy się w swoim tempie- nie ma co się śpieszyć, bo kiedyś to sknerstwo może nas sporo kosztować, jeśli nie będzie się realnie oceniało swoich możliwości. Lepiej oszczędzać na fast - foodach niż na jazdach :)
-No i co za tego, że ktoś zdał za pierwszym. To że ktoś zdał szybciej nie oznacza że będzie jeździł lepiej;)
-przed egzaminem na wszelki wypadek modlitwa nie zaszkodzi, ale PAMIĘTAJCIE Prawdziwy egzamin jest tak na prawdę wtedy gdy otrzyma się prawko! Pozdr
Rady (co mi pomogło i czego się nauczyłam):
-uważnie słuchać
-oczywiście koncentracja! im bardziej się skupimy, tym więcej się nauczymy
-UWIERZYĆ w siebie
-jako człowiek strachliwy, wolałam jeszcze dokupić parę godzin. Nie żałuję. Każdy uczy się w swoim tempie- nie ma co się śpieszyć, bo kiedyś to sknerstwo może nas sporo kosztować, jeśli nie będzie się realnie oceniało swoich możliwości. Lepiej oszczędzać na fast - foodach niż na jazdach :)
-No i co za tego, że ktoś zdał za pierwszym. To że ktoś zdał szybciej nie oznacza że będzie jeździł lepiej;)
-przed egzaminem na wszelki wypadek modlitwa nie zaszkodzi, ale PAMIĘTAJCIE Prawdziwy egzamin jest tak na prawdę wtedy gdy otrzyma się prawko! Pozdr
Moja ocena
OSK Pasat
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6