Widok
O co mu chodzi?
Facet wysyłał mi sprzeczne sygnały. Gapił się z podtekstem erotycznym, a czasem jakby był zauroczony. Ja też zwracałam na niego uwagę, może to sprowokowałam. Zrobił jedno podejśćie. Nie pogadałam. Obraził się, zaczął mnie olewać, ignorować w rozmowie przy znajomych z pracy, a za jakiś czas podczas zebrania w pracy ciągle się oglądał i gapił na mnie.
Jest sporo starszy ode mnie no i ma wyższą pozycje w pracy.
To chyba nie wróży nic dobrego? A ja nie mogę go sobie wybić z głowy...
Jest sporo starszy ode mnie no i ma wyższą pozycje w pracy.
To chyba nie wróży nic dobrego? A ja nie mogę go sobie wybić z głowy...
No nie pytaj - a wykaż się bo doradzasz i radzisz - a tutaj....jakoś tak niemrawo zapytujesz tylko.
Boisz się kolejnej pułapki ? ;)
Wiesz wszystko najlepiej - więc nie daj się dziewczynie męczyć ;)
""Gapił się z podtekstem erotycznym..."
Czym się przejawiał rzeczony podtekst?"
Wejdź w jej skórę i sytuację. Domyśl się. A jeśli nie dasz rady - pozostaną Ci tylko pytania...wątpliwości...;)
Boisz się kolejnej pułapki ? ;)
Wiesz wszystko najlepiej - więc nie daj się dziewczynie męczyć ;)
""Gapił się z podtekstem erotycznym..."
Czym się przejawiał rzeczony podtekst?"
Wejdź w jej skórę i sytuację. Domyśl się. A jeśli nie dasz rady - pozostaną Ci tylko pytania...wątpliwości...;)
Mówi się jednak że powinno się podążać za głosem serca, instyntkem.. to jak to już jest sama nie wiem. w końcu jednak mamy rozum, w odróżnieniu od zwierzat, wiec czasem warto go użyc....Facet zachowuje się moim zdaniem dziwnie...pewnie zauwyażył ze ja się zakochalam i bawił sie uczuciami, albo grał na uczyciach...
>Wklej swoje zdjątko, najlepiej w bikini, to ocenimy gremialnie, o co mu naprawdę chodzi :D
rusz wyobraźnią, a Ty wszystko byś chciał mieć podane na talerzu ;)
Magda
Nie ma sensu zawracać sobie głowy takim kolesiem, chyba, że masz ochotę na szybki romans. Te chwilowe zauroczenie, wywołane zainteresowaniem z jego strony szybko Ci przejdzie.
rusz wyobraźnią, a Ty wszystko byś chciał mieć podane na talerzu ;)
Magda
Nie ma sensu zawracać sobie głowy takim kolesiem, chyba, że masz ochotę na szybki romans. Te chwilowe zauroczenie, wywołane zainteresowaniem z jego strony szybko Ci przejdzie.
Piszesz, że się zakochałaś, ale - jeśli dobrze zrozumiałam - nie rozmawialiście nigdy, tylko wymieniacie spojrzenia, tak? Facet Ci się zwyczajnie podoba, ewentualnie można to nazwać zauroczeniem. Zakochanie wiąże się z czymś więcej - z rozmowami, wspólnymi tematami, zainteresowaniami... Tak mi się przynajmniej wydaje.
No i kwestia zakochania - od samego patrzenia? Facet jej się zwyczajnie podoba, a może tylko połechtał ją fakt, że się na nią patrzy? Moim zdaniem zadziałała tu głównie jej wyobraźnia :)
Ruda, miałam Ci to już dawno napisać - kwitną mi w domu takie storczyki, jakie masz w stopce :). I jeszcze 4 inne, a 2 kolejne niebawem zakwitną. Mam słabość do storczyków. Masz bardzo ładną stopkę :))
Ruda, miałam Ci to już dawno napisać - kwitną mi w domu takie storczyki, jakie masz w stopce :). I jeszcze 4 inne, a 2 kolejne niebawem zakwitną. Mam słabość do storczyków. Masz bardzo ładną stopkę :))
Tak , Magda dopowiedziała sobie chyba coś , czego nie było .. od samego spojrzenia można poczuć jakąś fascynację , ale zakochanie to raczej jest gruba przesada. Facet może jej się podobać , bo dlaczego nie ? Ale do zakochania tu jeszcze daleko... Pewnie zaraz mi się dostanie za analizę ;)
Mikro , dziękuję :) Storczyki i tulipany to moje ukochane kwiaty :) Miałam jednego storczyka w takim kolorze , kwitł , był piękny i nagle umarł :( Dwa lata miałam nadzieję , że się odrodzi bo korzenie jeszcze dawały nadzieję.. Ale nic z tego , teraz mam takiego cytrynowego , pięknie kwitnie :)
Mikro , dziękuję :) Storczyki i tulipany to moje ukochane kwiaty :) Miałam jednego storczyka w takim kolorze , kwitł , był piękny i nagle umarł :( Dwa lata miałam nadzieję , że się odrodzi bo korzenie jeszcze dawały nadzieję.. Ale nic z tego , teraz mam takiego cytrynowego , pięknie kwitnie :)
A może to po prostu indywidualne kwestie każdego storczyka ? Ale skaczemy po tematach , od związków po kwiatki :)
@lubię misie
No teraz to już jesteś wolny , ale jak chodziłeś do koleżanki , to nie byłeś :) Można poświęcać czas koleżankom , ale jednocześnie ta jedyna musi mieć pewność , ze jest właśnie tą najważniejszą .
@lubię misie
No teraz to już jesteś wolny , ale jak chodziłeś do koleżanki , to nie byłeś :) Można poświęcać czas koleżankom , ale jednocześnie ta jedyna musi mieć pewność , ze jest właśnie tą najważniejszą .
Nie cieszę się. Zmarnowalem przez nia tyle czasu a mogłem być z kim innym. Teraz nie tak łatwo znaleźć dobra kobietę, tolerancyjna i taka co nie patrzy ile zarabiasz. @RudaWredna ona mi ciagle robiła sceny, wiec w końcu przestałem się jej tłumaczyć gdzie chodze i o to tez była zła. Ze się jej nie tłumacze. A tyle mówiła o miłości!!;] to nie miłość to kontrola i obsesja!
Hahaha , Mikro , pomyślałam o tym samym :)
@lubię misie
Nie szufladkuj kobiet , widocznie jeszcze na swoją połowę nie trafiłeś :) Trzeba wierzyć , że prędzej czy później znajdzie się ta jedna idealna dla Ciebie :) Kontrola i obsesja powiadasz? Może faktycznie Cię kochała i przeczuwała , że ma powody do zazdrości ?
@lubię misie
Nie szufladkuj kobiet , widocznie jeszcze na swoją połowę nie trafiłeś :) Trzeba wierzyć , że prędzej czy później znajdzie się ta jedna idealna dla Ciebie :) Kontrola i obsesja powiadasz? Może faktycznie Cię kochała i przeczuwała , że ma powody do zazdrości ?
@Mikro a ten tylko fotki i fotki... :P
Ponieważ jeżeli przyjmiemy że tekst z poniższej piosenki jest prawdziwy...
Miłość to nie pluszowy miś, ani kwiaty
To też nie diabeł rogaty,
Ani miłość kiedy jedno płacze,
A drugie po nim skacze.
Bo miłość to żaden film w żadnym kinie,
Ani róże, ani całusy małe duże.
Ale miłość kiedy jedno spada w dół
Drugie ciągnie je ku górze.
... to zwrócenie uwagi na to jak się ubiera jest próbą ciągnięcia ku górze. ;]
Ponieważ jeżeli przyjmiemy że tekst z poniższej piosenki jest prawdziwy...
Miłość to nie pluszowy miś, ani kwiaty
To też nie diabeł rogaty,
Ani miłość kiedy jedno płacze,
A drugie po nim skacze.
Bo miłość to żaden film w żadnym kinie,
Ani róże, ani całusy małe duże.
Ale miłość kiedy jedno spada w dół
Drugie ciągnie je ku górze.
... to zwrócenie uwagi na to jak się ubiera jest próbą ciągnięcia ku górze. ;]
" Kobiety tak już mają, że lubią być tymi jedynymi :)"
@Mikro - zdecydowanie popieram :-)
Potwierdzam również, że Mikro ma piękne storczyki, za każdym razem (a widzę je często) zazdroszczę. Ja na razie mam same badyle, mnie kwiaty nie lubią :-(
A co do tematu - dla mnie dość naciągane, ale.... różne nierealne rzeczy się w życiu zdarzają....
@Mikro - zdecydowanie popieram :-)
Potwierdzam również, że Mikro ma piękne storczyki, za każdym razem (a widzę je często) zazdroszczę. Ja na razie mam same badyle, mnie kwiaty nie lubią :-(
A co do tematu - dla mnie dość naciągane, ale.... różne nierealne rzeczy się w życiu zdarzają....
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
Sadyl, Mikruś kwiatki wyhoduje a ja Ci mogę wyremontować łazienkę, bo mam doświadczenie:) Sama kułam tynki, kładłam płytki i przestawiłam wannę i wc w inne miejsce. Zrobiłam zabudowy i przygotowałam wszystko pod elektrykę. Dwa lata minęły i wszystko się trzyma. :) Jestem dokładna :)
Może się uda przyspieszyć choć o dekadę :)
Może się uda przyspieszyć choć o dekadę :)
Vilette, większość pielęgniarek w szpitalu psychiatrycznym, nie ubiera kompletnego mundurka, zazwyczaj zwykłe spodnie, bluzka, a na wierzchu żakiecik pielęgniarki, przynajmniej kilka ładnych lat temu widziałam:-) pielęgniarki z innych oddziałów coraz częściej chcą ładnie wyglądać i ubierają się w coraz modniejsze fasony i kolory, biel pomału odchodzi do lamusa:)
Przypomniała mi się siostra Diesel z filmu Lęk wysokości, tu chyba w wersji wieczorowej? :)
http://www.youtube.com/watch?v=rgPBYSUhmZs
http://www.youtube.com/watch?v=rgPBYSUhmZs
"Oj, Cross, nieuważnie śledzisz wątek ;)"
Brak czasu. :)
"Cross, a Ty czyją twarz byś przybrał?"
Nie mam pojęcia. A Ty w jakim kostiumie byś mnie widziała? Od razu dopowiem że po założeniu maski gazowej niespecjalnie widać różnicę więc odpada.
Brak czasu. :)
"Cross, a Ty czyją twarz byś przybrał?"
Nie mam pojęcia. A Ty w jakim kostiumie byś mnie widziała? Od razu dopowiem że po założeniu maski gazowej niespecjalnie widać różnicę więc odpada.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
"Ale w tajemnicy powiem, że zazwyczaj widzę Cię w roli piromana..."
Jak wcielić się w rolę piromana? Powinienem mieć w rękach kanister z benzyną i zapalniczkę?
No i co z tym balem maskowym? Będzie czy chodzi tylko o realizację zboczonych fantazji Wodera? ;)
Jak wcielić się w rolę piromana? Powinienem mieć w rękach kanister z benzyną i zapalniczkę?
No i co z tym balem maskowym? Będzie czy chodzi tylko o realizację zboczonych fantazji Wodera? ;)
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem