Widok
O dwa przegięcia za dużo
Postanowiłam wystawić mega negatywa temu solarium, ponieważ 2x zostałam potraktowana chyba jak gorsza klientka. Pierwszy raz, gdy kazano mi nadpłacać za usługę tłumacząc, że to solarium w taki sposób się rozlicza ze swoimi klientami: raz klient płaci za dużo, raz solarium wydaje za dużą resztę (co ciekawe, mi solarium ani razu nie nadpłaciło i chciałabym bardzo się dowiedzieć, w jaki sposób ewidencjonuje się tych klientów, u których solarium ma dług). Niemniej przymknęłam oko na te dziwne zwyczaje bo udało mi się, na skutek nacisków, uzyskać zgodę na to, aby zapłacić tyle ile powinnam zgodnie z cennikiem. Ale dzisiejszy incydent jestwybitnym osiągnięciem w dziedzinie zniechęcania klientów: przyszłam na opalanie zgodnie z umówionym 2 dni wcześniej terminem, ale okazało się, że nie jestem wpisana. Czyli moje koszta dojazdu, czas i fatyga poszły na marne. Dla mnie to za dużo. Szczerze, nie mam ochoty umawiając się na solarium ryzykować ponownie więc za usługi tego miejsca dziękuję. I gdyby nie karnet, który umożliwia mi jeszcze 55 min opalania, więcej moja noga by tu nie stanęła. Natomiast nawet się nie będę zastanawiać, czy kupować kolejny.
Moja ocena
Przystanek Relaksu
kategoria: Solaria
obsługa: -
czystość: -
wyposażenie: -
klimat i wystrój: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6