Widok
O każdej porze ;)
Miejsce odwiedziłam kilkukrotnie, i za każdym razem lokal wywarł na mnie duże wrażenie. Obsługa jest adekwatna do klimatu lokalu oraz potrafią dostosować się do wymagań klienta. Można poprosić ich o pomoc w wyborze dania lub drinka, poradzę sobie z tym świetnie. Czas oczekiwania na jedzenie nie wydłuża się przy ilości klientów, wszystko jest podawane w normie, a czasem nawet bardzo szybko - co nie zmienia jakości podawanych dań czy napojów.
W karcie menu każdy znajdzie coś dla siebie, jedzenie jest ciepłe i świeże. Desery również są znakomite, a wszystko jest pięknie podane.
Lokal bardzo klimatyczny, zarówno w środku jak i na zewnątrz. Są kocyki pod którymi można się ogrzać, i dodatkowo mamy małe słupy ognia.
Polecam na wyjście z rodziną, na randkę czy też na zwykłe wyjście z kimś znajomym. Ceny jak na taki lokal nie są wygórowane, a za takie jedzenie w niejednej restauracji zapłaciłoby się więcej.
W karcie menu każdy znajdzie coś dla siebie, jedzenie jest ciepłe i świeże. Desery również są znakomite, a wszystko jest pięknie podane.
Lokal bardzo klimatyczny, zarówno w środku jak i na zewnątrz. Są kocyki pod którymi można się ogrzać, i dodatkowo mamy małe słupy ognia.
Polecam na wyjście z rodziną, na randkę czy też na zwykłe wyjście z kimś znajomym. Ceny jak na taki lokal nie są wygórowane, a za takie jedzenie w niejednej restauracji zapłaciłoby się więcej.
Moja ocena
Billy's American Restaurants
kategoria: Restauracje
obsługa: 6
menu: 5
jakość potraw: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.7
* maksymalna ocena 6