Widok

O północy w Paryżu

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: O północy w Paryżu.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

O północy w Paryżu

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

może być

Fajna historia która naprawdę mogłaby być lepiej przedstawiona bo pomysł ciekawy ale czegoś zabrakło, szkoda bo lubię filmy Allena, piękne ujęcia Paryża jednak wynagradzają niedociągnięcia :)
można obejrzeć
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

nudy

strasznie nudny, jeżeli to była komedia to sie zapytałam chłopaka ile razy w ciągu 1,5 godziny sie zaśmiał. odpowiedział, że raz i wyszliśmy z kina:P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 12
po 1,5 godziny, czyli wyszliście z kina jak film się skończył? no to zasadniczo tak jak trzeba.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

chała

szkoda czasu, film nudny, wystarczyłoby jedynie wyprodukować reklamówkę a nie cały film, bo w nim niczego atrakcyjnego nie ma
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Każdy ma swój gust

Ponieważ mi bardzo się podobał, zaśmiałam się więcej niż raz.
Faktycznie troszkę się różnił ten film od innych Allen'a, ale wg mnie był całkiem przyjemny :-)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

nuda

nuda.nuda. nuda ,szkoda czasu na ten film
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Słaby

Film nudny, bez pomysłu. Ciagnie sie i dluzy. Nic nie wynika ze spotkan glównego bohatera ze słynnymi postaciami. 'O, pan Salvador Dali!' i .... nic. Szkoda czasu i pieniedzy. Na tę chalę wydalismy prawie 50zl. Ach, sila dobrego marketingu!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hmmm

Nie lubię filmów Allena, piszę to z całkowitą pewnością, ponieważ oglądam prawie każdy pojawiający się na ekranie. A oglądam po to by móc świadomie powiedzieć "nie lubię". Co do "OpwP" nie jest to kolejny typowy film A. Jest równie irytujący i małostkowy ale konwencja bajki zmienia trochę ograną zazwyczaj narrację. Cieszy ciekawa rola Owena W., który dał się poznać w zgoła innej niż zazwyczaj roli. Poza tym nic w tym filmie nie cieszy, a już na pewno intro filmu - pokaz prawie jak z Powerpointa kilkudziesięciu zdjęć Paryża - a fuj.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

semickie kino upada...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

lubię filmy allena, ale ten mnie nie szczególnie zachwycił.. przyznam, że się nieco nudziłam na seansie. doceniam piękne zdjęcia paryża, pomysł na scenariusz, ale jakoś wszystko razem niekoniecznie "działa" i nie do końca rozumiem fenomen tego filmu. mimo wszystko dramatu nie było:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Niesamowite zdjęcia Paryża!!!

Film "O północy w Paryżu", choć nie ma szczególnie oryginalnej fabuły, to jest zrobiony z pomysłem i bardzo przyjemnie się go ogląda. Jak dla mnie, jego zdecydowanie najmocniejszym punktem są przepiękne, niesamowite, wprost urzekające swym urokiem zdjęcia Paryża:-)!!! Siedząc w kinie miałam ochotę udać się tam, teraz, zaraz!!! Reasumując, warto wybrać się na tę produkcję, choćby po to, aby w ponure, jesienne dni przenieść się w czasie i przestrzeni do piękniejszego świata...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

bardzo mi się podobał

Z filmami Allena bywa różnie. Większość widziałam, ale nie wszystkie mnie "kupiły". Jednak ten opowiada historię w wyjątkowo "ciepły" sposób i jest bardzo zabawny. Pokazuje prawdy z jednej strony oczywiste, ale z drugiej takie, z których nie zawsze zdajemy sobie sprawę. I ten Paryż w tle.....
moja ocena to 8/10 jesli chodzi o ten gatunek :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

O północy w Paryżu

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry