Widok

OBOWIĄZKOWE AC

Witajcie! A ja uważam, że AC powinno być obowiązkowe dla wszystkich i wtedy firmy ubezpieczeniowe by się zainteresowały dlaczego giną auta kiedy trzeba by było wypłacać 5 x takie odszkodowania. Myślę, że i inne służby bardziej zabrałyby się do roboty a nie bagatelizowały problem. Czasami sami jesteśmy winni, nie mając dodatkowych zabezpieczeń, a niektórzy to te używane części później kupują - bo taniej. Jest rynek -są kradzieże. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
sprzedajesz ubezpieczenia? na pewno tak ale się nie przyznasz.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przecież to Pan Tomek z reklamy ubezpieczeń
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja sprzedaję ubezpieczenia i się do tego przyznaję ;)
Przyznaję też, że dawno nie czytałem tak durnego pomysłu, jak obowiązkowe AC !
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszystko co obowiãzkowe jest chybione. Firmy nie sã od tropienia przestępstw, od tego jest policja. W naszym prawie niemożliwe jest wypłacanie wielkokrotności odszkodowań gdyż jet zapis że odszkodowanie jest zadośćuczynieniem za szkode a poszkodowany nie może się na własnej szkodzie wzbogacić. Służby wiedzãc że każdy dostanie kasę za szkodę miały by dwa razy bardziej w doopie szukanie auta. Dodatkowe zabezpieczenia nic nie dadzã, złodziej znajdzie zawsze sposòb na kradzież. Z jednym tylko się zgodzę że jest popyt to jest podaż. Reszta zupełnie bez sensu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Motoryzacja

gdzie kupic oc, oraz które najtańsze (41 odpowiedzi)

jakie polecacie oc? bede kupoał niedługo i chciałbym poronac opinie

Samochód z komisu - czy warto? (34 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was posiada auto z komisu? Jak wam się one sprawują? Jakie są wasze doświadczenia?...

pierwszy samochod (13 odpowiedzi)

czy seicento to dobry pomysł? a może polecacie coś innego, małego?

do góry