Widok

OBRĄCZKI...

Dziewczyny czy znacie dobrego taniego jubilera, który robi szybko obrączki??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja zamawiałam w Lotni na Zaspie - jubiler koło poczty. Dawalismy swoje zloto w rozliczeniui w sumie czekaliśmy chyba tydzień z tego co pamiętam. A obrączki bardzo ladne i niedrogie, dozywotnia gwarancja, zmiana rozmiaru itp. w cenie usługi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
dzieki za informacje:)
jubiler Czarkowski na Grunwaldzkiej w Gdańsku (pomiędzy manhatanem i jantarem) - nasze były do odbioru po tygodniu

dobre ceny, miła i profesjonalna obsługa - polecam!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.jubilermj.pl/ gorąco polecam, my mamy od nich obrączki i jesteśmy baaardzo zadowoleni:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tylko nie APART!!!!!!!! Drogie i wadliwe! Zapałacilismy 3500 zł i 3 dni po ślubie wysłaliśmy reklamacje- obraczki wygladały koszmarnie- wstydziłam się pokazać rodzinie obrączki juz na poprawinach
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
a my dziś odebraliśmy obrączki z Abrahama w Gdyni
baaardzo polecam!
tylko nie tego od 10 lutego a bliżej Starowiejskiej.. idąc od Starowiejskiej po lewej str
bardzo sympatyczni
szybko, sprawnie, tanio
Robiliśmy obrączki ze swojego złota i zapłaciliśmy tylko za robociznę
300 + 100 za zmianę koloru złota z "radzieckiego" na nowoczesny żółty :)
razem 400zł
zrobione bez fochów w tydzień
to ich standardowe terminy bez poganiania
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Znalazłam adres na pieczątce

Zakład Złotniczy
Andrzej Borek
Abrahama 8
Gdynia
tel 621 78 25

wzory Łazura

POLECAM!
image
a ile mniej wiecej kosztuja obraczki u normalnego zlotnika jak nie ma sie zlota swogo?? ktos wie jakie sa stawki?
My na Zaspie w Goldexie placilismy za swoje 1400 zl.
image
my mamy z kruka, klasyczne, na zewnątrz wypukłe, wewnątrz soczewkowe - płaciliśmy troszkę ponad 1.200zł za parę (5mm)
image
u "zwykłych" jubilerów ceny są "ruchome" - ustalane w dniu zakupu w zależności od ceny złota w danym dniu/tygodniu
większe firmy - kruk, apart (niepolecany na forum przez kilka mężatek), yes, schubert itd. mają ustalone ceny i generalnie nie podwyzszają ich
w tych sieciowych też łatwo złapać jakąś promocję (myśmy np. w kruku załapali się na promocję -20% na dzień matki; teraz widziałam jest -10%)
w schubercie (np. w carefour na morenie) czy jubiltonie (np. auchan Gdańsk, galeria bałtycka) też widziałam -20% w promocji wiosennej (jeszcze wcozraj wisiała ta promocja)
image
My też Mamy od Czrkowskiego z Wrzeszcza. zapłacilismy 1500zł a są śliczne:) Ma mieć ez biżuterie ślubną więc można wszystko załatwić od razu. polecam:)
tak Czarkowski robi w dwa tygodnie mi osobiście zrobił w tydzień :D wzór z aparta a cena już nie :) naprawde polecam szybko i tanio
My zamówiliśmy w Apart. Po pierwsze, ich ceny są znacznie niższe od Yes i Kruka (mówię o obrączkach klasycznych, bez udziwnień, piaskowań itd.). Po drugie, u Kruka czeka się 6 tygodni, w Yes 3-4, a w Apart 10 dni.

Ponadto jedynie tam naprawdę podobał mi się i kolor złota, i wzornictwo, i fachowość, z jaką nas obsłużono.

Podsumowując - polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Aha, cena za parę 900 z małym hakiem.
My także polecamy P.Jubilera Czarkowski.Miła obsługa,przystępne ceny.Obrączki odebraliśmy po tygodniu.
Apart wiekszosc swoich wyrobow (jesli nie wszystko) sprowadza z... Chin :))
To tez niestety ma przelozenie na jakosc. Poza tym, jak juz w innym watku wspomnialam, 'apart' to malo szczesliwa nazwa dla czegos, co ma byc symbolem wiezi miedzy malzonkami i stalego zwiazku..
imageimage
Kamiku, przy poprzednim małżeństwie miałam obrączkę z Kruka. Stopień jej zużycia, wycierania się itd był piorunujący i więcej nic w tym salonie nie kupię. Apart ma rozsądne ceny i ładne wzornictwo - mogę tylko powtórzyć, że w mojej ocenie był najlepszym wyborem. Co do nazwy - na litość boską... Na tej zasadzie powinnam mówić, że mój pierwszy związek rozdziobały KRUKi i wrony. :)))
hahha dobre Sosna z tymi krukami, też mamy już upatrzone obrączki w Aparcie ale trochę zniechęciły mnie niektóre wcześniejsze posty więc już sama nie wiem, A długo macie te obrączki ?
do góry