Widok

OBRĄCZKI...

Dziewczyny czy znacie dobrego taniego jubilera, który robi szybko obrączki??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jasne, kazdy ma prawo do swojej opinii :))

Mi tylko wydaje sie co najmniej podejrzane, jesli pracownicy Apartu odradzaja dyskretnie swoim bliskim znajomym zakupy u siebie w sklepach..
Tlumaczac wlasnie co to za jakosc i jakie sa narzuty :)))
Ale kazdy wybiera co chce..
imageimage
my zamawialiśmy w Yes- obrączki do odebrania już po tygodniu, szybko i naprawdę ładnie,
a Apart... nie mam dobrego zdania.
w Aparcie ceny niby dostępne ale wykonanie ich już nie bo są bardzo cienkie i powyginały się i dlatego były takie tanie ,my niestety daliśmy się nabrać i byliśmy zmuszeni wykonać jeszcze jedne ale już u innego jubilera a dokładnie u Czarkowskiego we Wrzeszczu na Grunwaldzkiej wzór zrobiliśmy taki sam tylko on zrobił je porządnie i teraz jestem naprawdę zadowolona i jeszcze 1 ciekawostka zapłaciliśmy jeszcze taniej niż w Aparcie a są szersze :) czekaliśmy na nie tylko 9 dni Gorąco Polecam Czarkowskiego
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki za informację, jak pisałam wczesniej chcielismy z apartu i juz prawie bysmy poszli zamówić ale teraz to raczej tam nie zamówimy , tylko jeszcze narzeczonego musze przekonać bo się uparł na apart. Widze na forach że Czarkowski i Goldex mają najwięcej pozytywnych opinii. A Czarkowski ma jakąs stonę internetową ?
POzdrawiam :)
p.s. a w aparcie zwrócili Wam pieniądze???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam obrączki od p. Bielaka , naprawdę super, jesteśmy b. zadowoleni, zresztą nie tylko my, wystarczy poczytać co piszą do niego inni klienci
Nam również Czarkowski robił obrączki i jesteśmy bardzo zadowoleni. Szybko, tanio i są dokładnie takie jak wybraliśmy. Profesjonalizm i miła obsługa. Polecam w 100%
Straszna nagonka jest na ten Apart. Obrączki są dobrej jakości, ale ja noszę z czystego złota żółtego, bez żadnych głupot typu łączone złoto, kamyki, piaskowanie i inne bajery. Nie porysowała mi się, nie wygięła, nic się z nią nie dzieje, a wykonuję normalne prace domowe i zapewniam was, że obrączki nie zdejmuję.

W Aparcie był krótki czas oczekiwania, dobra cena i miła obsługa. Ja polecam.
to ja już sama nie wiem czy tam kupić czy nie, ja koniecznie chcę łączone i to z różowego i białego złota, łączone to nie głupoty,,,mi się żółte po prostu strasznie nie podoba i najchętniej całe z białego bym kupiła ale Narzeczony nie chce.
Sabii, dla jednego głupoty, dla drugiego nie, zgoda - dla mnie żółte złoto jest klasyczne i ponadczasowe... Nie wiem, czy wiesz, ale obrączek z mieszanego złota nie można ani później w razie potrzeby ani zmniejszać, ani powiększać! Jeśli narzeczony chce taką, a ty siaką, to może po prostu kupcie sobie każdy swój model? Nie ma przymusu w obecnych czasach, żeby nosić identyczne. :)
Wczoraj akurat też oglądałam obrączki i nie ma problemu ze zmianami rozmiaru nawet w trzy kolorowych.
image
image
My od lipca nosimy obrączki z apartu i jak na razie jesteśmy bardzo zadowoleni:)
Mamy w miarę klasyczne z obramówką z białego złota zapłaciliśmy coś około 2 tysięcy za parę nie zdejmujemy ich zupełnie mąż pracuje rękami i jest ok więc z naszej strony polecam :)
W aparcie zwrot pieniędzy można sobie tylko pomarzyć ,pani powiedziała że to z naszej winy się tak powyginały że chyba ciężko pracujemy fizycznie, masakra
z tego co dobrze kojarzę to u Czarkowskiego stronka była w budowie i dopiero wstawiali zdjęcia ale już ponoć istnieje http://www.jubilerczarkowski.pl
Ja też ich polecam obrączki zrobione szybko i są idealne, dokładnie takie jak chcieliśmy
image
image
image

tez polecam Czarkowskiego
polecam jubilera Goldex z Gdyni, dzis odebralismy od nich obraczki i sa sliczne, wykonanie solidne w 2 tyg zrealizowali zamowienie, zaplacilismy 1500zl
http://zlotykrazek.pl/
wszędzie tylko nie KRUK!
zamówiłam 30 września i jeszcze ich nie mam(!)
a Pani kierwiniczka salonu powiedziała nam że nie wie kiedy będę !
My szukaliśmy w Kartuzach z racji zamieszkania. Z własnym złotem (ruskim) cena kształtuje się różnie od 150 zł do ok. 300 za parę oczywiście po zamianie złota na standardowe. Jeszcze sie znie zdecydowaliśmy gdzie będziemy robić ale myśleliśmy że ceny będą wyższe.
ja jak najbardziej polecam Jubilera Czarkowski na grunwaldzkiej w Gdansku... obrączki rewelacja wykonanie, obsluga super, i przystepna cena... polecam!
Polecam Czarkowskiego naprawdę wszystko jest w jak najlepszym porządku, wykonanie, jakość , cena i obsługa
polecam GOLDEX... ja zamawialam z Gdyni na 10-tego lutego :)
do góry