Widok

OBRĄCZKI...

Dziewczyny czy znacie dobrego taniego jubilera, który robi szybko obrączki??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam p. Szymona Arendarskiego - obraczki@arsen-art.pl:)
jeżeli ktoś szuka czegoś nietypowego -polecamy obrączki od p. Bielaka - http://www.inneobraczki.pl , mamy z zapisem głosu, ale robi rożne inne pomysły, jesteśmy bardzo zadowolenie z jakości i obsługi
Wczoraj odebraliśmy nasze obrączki - są po prostu cudne, idealnie takie jak wybraliśmy, pieknie wygrawerowane...koszt niewielki, bo mieliśmy własne złoto. No i ta obsługa - z chęcią tam wrócimy po jakieś świecidełka ;)

Polecamy Czarkowskiego z Wrzeszcza - pełen profesjonalizm!!
Apart bardzo szybko realizuje zamówienia, nawet te złożone przez internet . No i solidnie wykonuje biżuterię.
ja tez polecam Goldex z tym ze my zamawialismy w Fashion House, byly gotowe w 2 tyg i o 170zl tansze niz takie same u Czarkowskiego
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
CZARKOWSKi tylko i wylacznie. Chyba najwiekszy wybor obraczek jaki spotkalismy. Mila obsluga szybko wszystko super. W zeszlym tygodniu odebralismy obraczki i sa super !

Polecamy w 100% !!!!

jak odbieralismy obraczki mail nowe modele i nowego sprzedawce
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nowego wystawce moze tak to ujme :P
ups... my stamtąd mamy obrączki...

co było wadliwe?
mamy obrączki od Bielaka, jesteśmy bardzo zadowoleni, świetna obsługa i pomysły , można zamówić w Gdańsku albo na jego stronie http://www.inneobraczki.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja również należę do klientów pana Czarkowskiego i już nigdy nie pójdę do innego jubilera jest naprawdę słowny i solidny, bardzo się cieszę że zamówiłam z narzeczony u niego obrączki bo są takie jak sobie wymarzyłam i na dodatek wyszły całkiem nie drogo , bardzo podobne a nawet bym powiedziała że prawie takie same jak w aparcie a kosztowały 3x mniej :) po co przepłacać .
Polecamy Czarkowskiego z Wrzeszcza - pełen profesjonalizm!!
Czarkowski na Grunwaldzkiej REWELACJA duży wybór i w ogóle wszystko co piszą o nim to prawda. POLECAM
Podpisuję się pod opinią dziweczyn dotyczącą Czarkowskiego :-)
ja podpisuję się pod opiniami o Bielaku
odradzam zlotnik lotnia - przycina na zlocie, drogo liczy przy wymianie. cena przy odbiorze kilkaset wyższa. Z resztą jak wejdziecie do środka zobaczcie dwóch gości, jeden wporzadku starszy a drugi to tez starszy koles ale w dresach obwieszony zlotem do tego nieprzyjemny - zaluje ze dalem zaliczke ale zapewniali ze wyjdzie tanio. Dlatego ODRADZAM
a spradzalalas u konkurencji? Mnie wyszlo 600zł wicej niz mowil na poczatku. Chyba Pani Aga to żona właściciela!! Ja nie jestem zadowolony z ceny, jakosc ok.
Co wiecej okazalo się pozniej przy piwku ze znajomymi, ze kiedyś tez tam byli i też ich przyciał. ODRADZAM, bo wplacicie zaliczke i bedziecie mieli d... tak jak ja, chyba, ze lubicie przeplacać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
prawie 1000 zł za robocizne u złotnika w lotni to nie jest tanio
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli obrączki to tylko u Czarkowskiego!!!
My też polecamy Czarkowskiego- bardzo profesjonalna obsługa, obrączki wykonane zgodnie z każdym naszym najmniejszym fochem (bo pomimo ogromneeeego wyboru, chcieliśmy jeszcze pomarudzić i nie było z tym problemu), do odbioru po równiutko 2 tygodniach, cenowo zgodnie z naszymi przewidywaniami, grawer, możliwość poprawek. Bardzo dobre wrażenie i obrączki są piękne!
My tez zakupilismy u czarkowskiego - właśnie czekamy na odbiór i juz nie mogę, bo zmodyfikowaliśmy wzór na swój własny :)
do góry