Widok

OBRĄCZKI...

Dziewczyny czy znacie dobrego taniego jubilera, który robi szybko obrączki??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecamy Czarkowskiego z Wrzeszcza - pełen profesjonalizm!!
Ja również należę do klientów pana Czarkowskiego i już nigdy nie pójdę do innego jubilera jest naprawdę słowny i solidny, bardzo się cieszę że zamówiłam z narzeczony u niego obrączki bo są takie jak sobie wymarzyłam i na dodatek wyszły całkiem nie drogo , bardzo podobne a nawet bym powiedziała że prawie takie same jak w aparcie a kosztowały 3x mniej :) po co przepłacać .
mamy obrączki od Bielaka, jesteśmy bardzo zadowoleni, świetna obsługa i pomysły , można zamówić w Gdańsku albo na jego stronie http://www.inneobraczki.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ups... my stamtąd mamy obrączki...

co było wadliwe?
nowego wystawce moze tak to ujme :P
CZARKOWSKi tylko i wylacznie. Chyba najwiekszy wybor obraczek jaki spotkalismy. Mila obsluga szybko wszystko super. W zeszlym tygodniu odebralismy obraczki i sa super !

Polecamy w 100% !!!!

jak odbieralismy obraczki mail nowe modele i nowego sprzedawce
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja tez polecam Goldex z tym ze my zamawialismy w Fashion House, byly gotowe w 2 tyg i o 170zl tansze niz takie same u Czarkowskiego
Apart bardzo szybko realizuje zamówienia, nawet te złożone przez internet . No i solidnie wykonuje biżuterię.
Wczoraj odebraliśmy nasze obrączki - są po prostu cudne, idealnie takie jak wybraliśmy, pieknie wygrawerowane...koszt niewielki, bo mieliśmy własne złoto. No i ta obsługa - z chęcią tam wrócimy po jakieś świecidełka ;)

Polecamy Czarkowskiego z Wrzeszcza - pełen profesjonalizm!!
jeżeli ktoś szuka czegoś nietypowego -polecamy obrączki od p. Bielaka - http://www.inneobraczki.pl , mamy z zapisem głosu, ale robi rożne inne pomysły, jesteśmy bardzo zadowolenie z jakości i obsługi
Polecam p. Szymona Arendarskiego - obraczki@arsen-art.pl:)
polecam GOLDEX... ja zamawialam z Gdyni na 10-tego lutego :)
Polecam Czarkowskiego naprawdę wszystko jest w jak najlepszym porządku, wykonanie, jakość , cena i obsługa
ja jak najbardziej polecam Jubilera Czarkowski na grunwaldzkiej w Gdansku... obrączki rewelacja wykonanie, obsluga super, i przystepna cena... polecam!
My szukaliśmy w Kartuzach z racji zamieszkania. Z własnym złotem (ruskim) cena kształtuje się różnie od 150 zł do ok. 300 za parę oczywiście po zamianie złota na standardowe. Jeszcze sie znie zdecydowaliśmy gdzie będziemy robić ale myśleliśmy że ceny będą wyższe.
wszędzie tylko nie KRUK!
zamówiłam 30 września i jeszcze ich nie mam(!)
a Pani kierwiniczka salonu powiedziała nam że nie wie kiedy będę !
polecam jubilera Goldex z Gdyni, dzis odebralismy od nich obraczki i sa sliczne, wykonanie solidne w 2 tyg zrealizowali zamowienie, zaplacilismy 1500zl
http://zlotykrazek.pl/
image

tez polecam Czarkowskiego
Ja też ich polecam obrączki zrobione szybko i są idealne, dokładnie takie jak chcieliśmy
W aparcie zwrot pieniędzy można sobie tylko pomarzyć ,pani powiedziała że to z naszej winy się tak powyginały że chyba ciężko pracujemy fizycznie, masakra
z tego co dobrze kojarzę to u Czarkowskiego stronka była w budowie i dopiero wstawiali zdjęcia ale już ponoć istnieje http://www.jubilerczarkowski.pl
do góry