Widok

OBRĄCZKI...

Dziewczyny czy znacie dobrego taniego jubilera, który robi szybko obrączki??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my właśnie odebraliśmy swoje obrączki od Czarkowskiego i jesteśmy zachwyceni! były gotowe w 2 tygdnie, według naszego wzoru i z naszego złota, więc wyszły ekstra tanio! polecamy wszystkim którzy się nie moga zdecydować :)
Odebrałem dzisiaj obrączki od Czarkowskiego. Szybko, sprawnie i bez problemów. Złoto miałem swoje - rosyjskie, czerwonawe w kolorze. Nie było problemów z pozbyciem się czerwonego odcienia - wyszły piękne, żółto-złote obrączki w cenie robocizny. Oczekiwanie: 1,5 tygodnia.
A ile wynosi robocizna jak ma się własne złoto?
jestem zadowoloną klientką p. Bielaka, też go polecam, on też bierze złoto w rozliczeniu
zależy od tego ile masz złota, i ile ważą obrączki które chcesz zamóić, my mieliśmy 12g ruskiego złota, i zrobienie 8g obrączek ze złota żółtego kosztowało nas 200zł
czyli 200 zł plus 4 g złota , to w sumie jakieś 700 zł, jak wszędzie
http://www.goldmark.com.pl/
My kupowaliśmy tutaj,zapłaciliśmy 1650 zł z tylko ich złota. Wyglądają ślicznie, nie wiem jak z użytkowaniem bo na razie czekają na termin, ale znajomi tam zamawiali i są bardzo zadowoleni.
oglądam stronę Czarkowskiego i widzę że on nie ma żadnych swoich wzorów, tylko handluje obrączkami innych firm, ciekawa jestem czy ma chociażniższe ceny niż inny handlowcy ?
My mamy od Czarkowskiego, Łazur ale kolekcja nie pamiętam.

Czekaliśmy koło 2 tygodniu, robocizna ok 800 zł, plus nasze złoto.

Obrączki ładne, czy trwałe się okaże, na razie minęły 3 miesiące i lekkie rysy z naszej winy :)

Pozdrawiam
bo Czarkowski to nie jest złotnik to jak może mieć swoje wzory ja zamawiałam u złotnika z tradycjami i nie płaciłam 800zł za robociznę
Koleżanka też robiła u prawdziwego złotnika, polecanego tutaj zresztą, zapłaciła połowę mniej i miała dwu kolorowe. Po miesiącu rozpadły się na pół. Może miała pecha, może nie.
I jeszcze jedno, chodziliśmy po wielu złotnikach w Gdyni i w Gdańsku, jeśli chodzi o cenę wzoru jaki chcieliśmy, wszędzie były takie same plus minus 100 zł. Jeśli chodzi o zwykłe proste złote to i cena mniejsza. Plus dodatki jak grawer czy diamenciki.
obeszliśmy wiele firm , nie pasują nam apart i yes, duże sklepy z "masówką" Klient traktowany jak numer, Czarkowski nie zrobił najlepszego wrażenia, oferuje obrączki dużych producentów, podobnie inni, z cenami zgadzam się z Olą, dość sympatycznie rozmawiało się z p. Marszalec - pokazała ofertę Bielaka, ale jeszcze się nie zdecydowaliśmy
W sumie wszędzie pytaliśmy się o jeden wzór, który jako jedyny wpadł w oko nam obydwojgu.

Nawet w aparcie za parę zwykłych cienkich można było dać 1000 zł, przynajmniej w tamtym roku, teraz znowu złoto poszło do góry, więc i ceny. A wiadomo, że apart jeszcze swoje marże narzuca.

~aga i marek
Bielak te obrączki ma odważne, woleliśmy skromniejsze, ale też nam polecały go inne pary. I cena też ciekawsza, jak oferta ;)
Czarkowski taki trochę zarozumiały, ale najważniejsze, że obrączki nam pasują i się podobają.
jeśli chodzi u ceny u Czarkowskiego, to np. za klasyczne jakbys chciala u niego nowe to ponad 2000, ze swojego zlota to 750 (-10% z ulotki to 675), a jak masz wiecej swojego zlota to moze Ci jeszcze doplacic jak niektorym (85 zl za gram). jak dla mnie Pan wydaje sie mega mily i otwarty, za to mieszane uczucia mam do Pana z Goldexu na Pilotow.. jak asystentka chciala nam pokazac oferte skomentowal 'po co? panstwo tylko chcieli zapytac'... masakra..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bielak odlicza 99 zł za gram złomu który przyniesiesz
Nasze obrączki, szerokość 5mm, wzór: łazur, subtelna, 5 mm, białe i żółte złoto na pół.

Dodatkowo matowione, plus jeden diament (150zł) i grawer, gdzie palce mamy nie małe, miało nas kosztować 1800 zł, ale mieliśmy własne złoto, więc 800 zł (robocizna, diament i grawer)

Więc jak zwykłe cienkie złote mogą kosztować u niego ponad 2000zł? Aż tak złoto od końca tamtego roku nie podrożało.

Nie wywyższam Czarkowskiego, nie chce mu robić reklamy. We Wrzeszczu niedaleko Dworca też jest bardzo doby jubiler, pod arkadami, ale am akurat było nie po drodze ;)

Za to Pana na przeciw Galerii Bałtyckiej jakoś nie polecam, był nie miły, nie chciał pokazać wzorów obrączek. A i sam swoim wyglądem nie zachęcam do kupna u niego.
jesteś pewna, że chcesz diament? nam odradził, bo potem podobno problemy ze zmianą rozmiaru :
a ja polecam allegro moge podac nawet link do firmy od ktorej ja bralam 650 za komplet naprawde ladne
Mam diament, i w jednym odradzali innych nie, zobaczymy jak będzie w przyszłości.
do góry