Widok

OBSŁUGA MASAKRA !!!!!! CZAS OCZEKIWANIA 30 MINUT !!!!!!

WITAM
CZAS OCZEKIWANIA NA HAMBURGERA 30 MINUT Z ZEGARKIEM W RĘKU,BUŁKA I SER PODGRZEWANA W MIKROFALI SAM WIDZIAŁEM Z MOJĄ DZIEWCZYNĄ NIE WIEM CZY TO NORMALNE !!!!! KOTLETY PODGRZEWANE W JAKIMŚ BRUDNYM TŁUSZCZU !!!! NA PODŁODZE SYF BRUD !!!!! POWINIEN SPRAWDZIĆ TO SANEPID !!!!! TACKI BRUDNE FU RESZTKI POPRZEDNIEGO JEDZENIA A KANAPKA I OPAKOWANIE BYŁO CAŁE W TYM BRUDNYM TŁUSZCZU NAPRAWDĘ MASAKRA ALBO SIĘ TAM POPRAWI OBSŁUGA ALBO LUDZIE NIE BĘDĄ JEDLI !!!!! W KUCHNI ZAMIAST ROBIĆ GADAJĄ SOBIE MAŁOLATY I SIĘ ŚMIEJĄ TRAGICZNIE NIE DZIWIE SIĘ ZE TAK DŁUGO TO TRWA.
Moja ocena
Burger King kategoria: Fast food
obsługa: 1

menu: 6

jakość potraw: 1

wygląd i czystość: 1

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 3

2.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

burgerb king

przy takim zapier.... jak tammają nie mają czasu gadać.
Ja ile razy tam jestem to pracują bardzo szybko i co do sypu też nie jest źle. A burgery w Poznaniu też idą z microfali.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
widze że pracownicy wzieli sie za komentarze zaraz bedzie jakaś opinia ze obsługa na 6 jest, zamiast przy komputerze to lepiej posprzątać
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Co się czepiasz ludzi??? Ciekawe jak w Twojej kuchni wygląda? Ja uważam, że jest spoko i super żarcie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Uważam, że kuchnia każdego z klientów to jego osobista sprawa, co innego taki fast food ... no i do kuchni żadnego z klientów sanepid niezapowiedzianie nie przyjdzie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry