Widok
OBSŁUGA ŻENADA!
Ostrzegam przed zakupami na tej stacji. Niekompetentna obsługa, zupełnie nieznająca się na rzeczy. Prosiłem o olej motocyklowy, a wciśnięto mi samochodowy. Pochopnie założyłem że ekspedienci nie są idiotami, wiedzą co sprzedają i rozumieją o co prosi klient, jednakże byłem w błędzie. Nie spojrzałem zawczasu na opis na odwrocie, no i teraz mam zbędny olej, bo nie przyjęli mi zwrotu. Na stacji pracuje na przykład pani, dla której dwusów jest równoznaczny z motocyklem, a czterosuw z samochodem. Nie słyszała o czterosuwowych motocyklach, chyba wydaje jej się że te nazwy oznaczają ilość kół w pojeździe. :) Jest też pan kierownik, który "nic nie może zrobić, bo nie ma prawnej możliwości przyjęcia zwrotu". Dziwne że inne sklepy taką możliwość mają i przyjmują zwroty nieużywanych towarów nawet do 30 dni od zakupu. Ja już się będę trzymał z daleka od tej stacji i innych też zachęcam do takiego bojkociku - dla własnego bezpieczeństwa. Może jak właściciel poczuje odpływ klientów i ich pieniędzy, to zwróci większą uwagę na kompetencje personelu i zacznie traktować klientów poważnie.
Moja ocena
LOTOS
kategoria: Stacje benzynowe
obsługa: 1
asortyment: 1
dodatkowe usługi: -
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6