Widok

OBSŁUGA

Robię zakupy codziennie, ponieważ mieszkam na osiedlu. Jestem zażenowana obsługą. Szczególnie Pań na warzywach, serach, wędlinach! Czy te Panie stoją tam za karę?? Rozumiem, ze obniżono pracownikom wynagrodzenia, ale jeśli sie nie podoba to nikt nie karze im pracować! Często Panie rozmawiają między sobą, nie zwracając uwagi na klientów. Miny są przeokropne. Nie zdarzyło się to raz, czy dwa, ale bardzo często. Robie zakupy codziennie od 4 lat i widzę.
To są DELIKATESY a nie Biedronka!
Więc obsługa powinna być również na poziomie. Np. wielu moich znajomych, kiedy rozmawialismy na temat BOMI zrezygnowała z zakupów. Wolą podjechać do ALMY.

Druga sprawa to asortyment. Warzywa owoce. I ich jakość.. Ręce opadają. Ludzie to są DELIKATESY, niby na wyższym poziomie. Czy aby na pewno? Rozumiem, gdyby niezadowolona ani w Biedronce mnie obsługiwała, ale nie! To jest BOMI!
Moja ocena
Bomi kategoria: Supermarkety
obsługa: 1

asortyment: 2

promocje: 4

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Bardzo się cieszę. Zobaczymy, jak Merkus podejdzie do standardów obsługi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Halewicz mam dla ciebie dobrą wiadomość!pani z monopolowego nie będziesz musiał ćwiczyć bo jej już nie będzie na jej miejsce przyjdzie inna,mam nadzieję że z tej będziesz zadowolony!Miłych zakupów.
Każdy może się pomylić,z reguły nie robię takich błędów ale dziękuję za wytknięcie błędu!
Jeśli już coś piszesz do ludzi w świecie..., to naucz się pisać poprawną ortografią!! Czas najwyższy, bo widać, że powinieneś (aś) byś osobą pełnoletnią. Słowo WIERZĘ w tym kontekście z tego co widzę, pisze się przez RZ !! No chyba, że zależy Ci, aby stanąć na WIEŻY błędów ortograficznej BOMI....
Świetnie,ale chyba się nie zrozumieliśmy lub ja źle sformułowałem(am) pytanie,chodziło mi o sklepy Bomi bo nie wieżę że w każdym z tych sklepów spotkałeś się z nieuprzejmą obsługą,a z twojej opini o pracownikach wynika że nie tylko na Fikakowie robiłeś zakupy,jakie masz zdanie o pracownikach np. z bomika w Batorym(niestety zamknięty)lub w Klifie,Alfie,Matarni,więc....?
ha ha ha , pewnie, do tego jeszcze stoją przy wejściu i witają klientów!
Ten tekst coś mi przypomina.Chyba kojarzę Cię ~jijijijijijjiji
Oczywiście. LIDL na Fikakowie - nie żadnych zarzutów. Personel profesjonalny, miły, sympatyczny i pomocny. Nie spotkałem się NIGDY z arogancją wobec klientów.
W porównaniu z personelem z fikakowskiego BOMI, to w LIDLU obsługa jak w Harrods`ie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A może tak dla odmiany napisałbyś czy jest(był)sklep w którym zachowanie pracowników odpowiadało twoim kryteriom jako klienta.
kij wam w d*pe
ja poprostu nie wracam do sklepu gdzie jest beszczelna obsługa a nie tak jak wy wypisujecie same negatywne opinie.
Przekonać się niby jak skoro w samym Olsztynie było jak się nie mylę 14 sklepów a wy porównujecie około 700 osób do kilku osób z jednego sklepu .
Przekonamy się:) Myślę, że nowy właściciel nie pozwoli sobie na bezczelny personel.
Czekam z niecierpliwością.
Jeśli masz na myśli część pracowników to nie wrzucaj wszystkich do jednego worka bomi to nie tylko Fikakowo .
Pomyśl sobie jak przez ostatni rok się czuliśmy kiedy widzieliśmy blokady towaru zwodzono nas że za miesiąc będzie lepiej a było gorzej . Mimo ciężkiej sytuacji braku personelu bo nie przedłużali umów lubiłyśmy swoją prace w sklepie którym pracowałam zawsze był uśmiech i zadowoleni klienci przynajmniej z obsługi
Mam odmienne zdanie o pracownicach BOMI. Wielokrotnie ten temat był wałkowany - pracownicy BOMI (w szczególności Fikakowo) umyślnie i z premedytacją odstraszały klientów sklepu swoim zachowanie, bo...w ich małych móżdżkach urodziła się myśl, że w ten sposób zmuszą pracodawcę do ustępstw wobec ich oczekiwań.

Poczytaj sobie opinie o bomi-babach...moje negatywne zdanie to czubek góry lodowej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
przykro mi ale się z tobą nie zgodzę po mimo tylu bezrobotnych pracę znalazłam zanim jeszcze przestałam pracować w Bomi mój nowy pracodawca zapytał tylko kiedy mogę zacząć pracę na świadectwo pracy nawet poczekał . Poczytałam trochę twoich wypowiedzi na różnych forach i wszędzie jest pełno jadu .Na początku myślałam że masz żal i pretensje tylko do personelu Bomi ale nie ty masz pretensje do wszystkich tylko o co ?
A pracownicy bomi mimo twoich złośliwych życzeń znajdą pracę bo nas chętnie przyjmują w innych sklepach :) mimo wszystko jesteśmy doceniani
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
nowy pracodawca nie podziela waszego optymizmu^^
ha ha :D Halewicz nic na to nie poradzisz możesz tylko tupać nogami z bezsilności my bomi - babki mamy Ciebie jakby to delikatnie określić ...... w nosie A swój rygor i dyscyplinę możesz se wsadzić ... do butów w tą lukę po słomie :D :D :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Halewicz - tych klientów nie obsługujemy WON!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
byś
do góry