Widok

OBSŁUGA

Bomi Temat dostępny też na forum:
Robię zakupy codziennie, ponieważ mieszkam na osiedlu. Jestem zażenowana obsługą. Szczególnie Pań na warzywach, serach, wędlinach! Czy te Panie stoją tam za karę?? Rozumiem, ze obniżono pracownikom wynagrodzenia, ale jeśli sie nie podoba to nikt nie karze im pracować! Często Panie rozmawiają między sobą, nie zwracając uwagi na klientów. Miny są przeokropne. Nie zdarzyło się to raz, czy dwa, ale bardzo często. Robie zakupy codziennie od 4 lat i widzę.
To są DELIKATESY a nie Biedronka!
Więc obsługa powinna być również na poziomie. Np. wielu moich znajomych, kiedy rozmawialismy na temat BOMI zrezygnowała z zakupów. Wolą podjechać do ALMY.

Druga sprawa to asortyment. Warzywa owoce. I ich jakość.. Ręce opadają. Ludzie to są DELIKATESY, niby na wyższym poziomie. Czy aby na pewno? Rozumiem, gdyby niezadowolona ani w Biedronce mnie obsługiwała, ale nie! To jest BOMI!
Moja ocena
Bomi kategoria: Supermarkety
obsługa: 1

asortyment: 2

promocje: 4

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
A ty to niby inteligencja szczególnie widać o po twoim języku . Ty to nawet do bloku się nie nadajesz tylko pod most
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ot widac jaka holota tam miedzy innymi pracuje. Gwarantuje ze z takim podjesciem bedziesz z********ac do konca zycia na innych a nigdy dla siebie. Nigdy tez nie wyrwiesz sie ze swojego zaplchlonego blokowiska. Nie dla psa kielbasa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
To sobie otworz taki sklep i przestan skamlec
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Jezeli nie szanuje się pracowników ,to jest jak jest !!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
kazdy powinien w miare mozliwosci sie uprzejmie do siebie odnosic, ale to wy drogie panie jestescie w PRACY, i to jeden z waszych glownych obowiazkow dbac o klienta bo reprezentujecie firme, a nie sflaczale zachowanie i niechlujny wyglad. No ale skoro kierownictwo nie dba o to by wziac was w ryzy to tez o czyms swiadczy, mam nadzieje ze w koncu w gdansku powstanie sklep z podobnym asortymentem ale o lepszym poziomie bo mysle ze nie tylko ja jestem zmeczona "wspolcierpieniem" z przybitymi pracownikami bomi

pozdrawiam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
na poziomie to powinni byc klienci w takim sklepie a nie buractwo jak co niektorzy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
bomi to już dawno nie są delikatesy tylko supermarket a do takiego stanu jak jest obecnie doprowadzają prezesi uważając że maja za dużo pracowników szukając przy tym oszczedności
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie podoba się to WON
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
do góry