Widok

ODRADZAM!!!! PRZESTRZEGAM BARDZO NIEŻETELNA FIRMA

A4 STUDIO wykonało dla mnie stronę internetową i logotypy. Po pierwszym kontakcie z mojej strony Pani Danuta nie odzywala się przez dwa miesiące. Jako, że oferta wydawała mi się atrakcyjna monitowałam.
Podczas procesu twórczwego nie miałam większych zastrzeżeń, gorzej po. Strona została wykonana niekompletnie, nie uzupełniono podstawowych danych pozwalającyh odnależć firmę po nazwie.
Strona i logotypy ostatecznie wykonane ale do dziś nie otrzymałam instrukcji jak administrować stroną. Usługa wykonana w lipcu 2017 do dziś a mamy 04.06.2018 napisałam jakieś 15 e-maili mających zmotywować Panią Danutę do wykonania postanowień umowy. Ustalała terminy, których niegdy nie dotrzymała. Żenujące, taki podmiot nie powienien funkcjonować na rynku. Lepiej zapłacić nieco więcej za tego typu usługi aby serwis był zagwarantowany.
NIE POLECAM!!!!
Moja ocena
kreatywność: 1

jakość usług: 1

czas realizacji: 3

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 1

1.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie!!!!! Nie polecam i stanowczo odradzam. pani Danuta obiecuje terminy, których nie dotrzymuje. Nierzetelna. Ignoruje jakiekolwiek próby kontaktu. Jest rok 2020 i nic się nie zmieniło: w zeszłym roku odebrała zlecenie wykonania witryny oraz logo (jak i wyższą zaliczkę na zachętę), po kilku miesiącach od wyznaczonego terminu nie ma ani pieniędzy, ani skończonego zadania, ani jakiegokolwiek odezwu ze strony Pani Danuty Leszczyńskiej. Taka firma powinna nie istnieć na rynku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry