Widok

ODRADZAM!!!

kilka dni temu dokładnie w piątek rano zamówiłem kuriera na godz 15, miał przyjechać odebrać paczke, która koniecznie musiała dotrzeć na poniedziałek na drugi koniec polski... kurier się nie zjawił, około godz 17 udało mi sie do niego dodzwonic i uslyszałem, że zapomniał i juz po paczke nie przyjedzie, o tej godzinie nie było szans na skorzystanie z usług konkurencji... zostałem na lodzie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
SIÓDEMKA - ZŁODZIEJE
przed Świętami zakupiłam w sklepie internetowym przedmiot o wartości 170 zł. wysłano go ze sklepu w piątek rano a już wieczorem był w oddziele SIÓDEMKI w EŁKU. do środy kurier się nie pojawił, zadzwoniłam i okazało się że może on być u mnie w czwartek rano. Stwierdziłam więc, że odbiorę przesyłkę bezpośrednio z Oddziału w Ełku. Po przyjechaniu na miejsce bardzo długo trwało przeszukiwanie magazynu. W końcu się udało. Odebrałam i nie przyszło mi do głowy żeby sprawdzić, gdyż korzystam z usług kuriera bardzo często i do tej pory wszystko było w nienaruszonym stanie, a zamawiałam przedmioty o wysokiej wartości. Przyjechałam do domu i sprawdziłam jak wygląda zakupiony przedmiot, i co się okazało jest doszczętnie zniszczony i nie nadaje się do użytku. Wyglądało to tak jakby ktoś skakał po tym przedmiocie. ślady zniszczenia były na opakowaniu wewnętrznym a całość przesyłki zapakowano w folię SIÓDEMKI, jak się później dowiedziałam w taki sposób pakuje się uszkodzone przesyłki. Zadzwoniłam do Siódemki i okazało się że mogę dochodzić reklamacji nawet w momencie gdy otwieram przesyłkę w domu. Droga przez którą przeszłam to męka, umówienie się z kurierem na spisanie protokołu szkody graniczyło z cudem, ale w końcu zgromadziłam wszystkie potrzebne dokumenty i wysłałam wszystko zgodnie z Regulaminem Siódemki. Po tygodniu dostałam odpowiedz, że nie przysługuje mi zwrot poniesionych kosztów ponieważ nie otworzyłam przesyłki przy kurierze. I tak robią człowieka w przysłowiowego Balona, co innego mówią a co innego robią. SIÓDEMKA to Oszuści i Złodzieje. Nie polecam w żadnym przypadku tej firmy!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry