Widok
ODRADZAM!
WŁAŚCICIEL RESTAURACJI JAK RÓWNIEŻ JEGO PRACOWNICY SĄ BARDZO NIEPOWAŻNI, NIE TRAKTUJĄ POWAŻNIE KLIENTA, NIE DOTRZYMUJĄ SŁOWA. BRUDNE TOALETA ( JEDNA!!! ), OBSŁUGA OCIĄGA SIĘ JAK MUCHY W SMOLE MIMO, ŻE JEST ICH TAM BARDZO WIELU. NA PODANIE KART CZEKAŁAM CHYBA 20 MINUT. JEDYNE CO SPRAWIAŁO, ŻE TAM WRACAM TO DOBRE JEDZENIE,ALE WCZORAJSZEGO WIECZORU MIARKA SIĘ PRZEBRAŁA, W ZWIĄZKU Z TYM, WE MNIE KLIENTA STRACILI. I NIE TYLKO WE MNIE.
Moja ocena
Marisco Restaurant
kategoria: Restauracje
obsługa: 2
menu: 2
jakość potraw: 5
klimat i wystrój: 2
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 2
2.5
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu
Witam p.Gosiu.Na początek wyrażę swoje rozczarowanie.Rozczarowanie Pani opinią.Zazwyczaj manager lokalu,czytając tak niepochlebne zdania o miejscu,którym się na co dzień zajmuje,kłania się w pas,proponuje darmowe obiady i tuzin przeprosin.Ja postąpię jednak inaczej.Poświęcam klubowi,restauracji Unique 100% swojego czasu.Wiem dokładnie,bo przecież nikt nie jest doskonały,że posiadamy słabsze punkty.Jednak nie zgadzam się z Pani opinią i zarzutami kierowanymi pod adresem personelu.Jestem w stanie ręczyć za swoich ludzi,bronić ich kompetencji i zaangażowania w pracę.Co do toalet.W tygodniu są monitorowane co 15 min.Jest to najzwyklejszy standard obowiązujący w naszym klubie.I jeszcze ostatnia sprawa.W Restauracji Unique jest dobre jedzenie?Moim zdaniem doskonałe.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
faktycznie musieli cie wkurzyc, ale zeby tak od razu skreslac odwiedzane miejsce.. wiesz, personel tez ludzie.. moze ktos zly dzien miał .. W takich sytuacjach powinnas zwrocic uwage managerowi lub napisac do klubu skarge na maila. Pewni by sie zachowali jak trzeba .. Ja czesto tam bywam i personel jest usmiechniety i zyczliwy.. nie narzekam na obsluge.
JA POLECAM!
JA POLECAM!