Widok

ODWAGA

Przeczytałem kilka wypowiedzi na forum i ameryki nie odkryłem. Wiadomy temat ciągną te same osoby np. az, ab, zzz to jedna i ta sama osoba. Kochani dajmy sobie spokój, nie nakręcajmy się. Jest wiele innych ważnych dla Bojana spraw.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Prawda JP, ewelinka, kto też ta sama osoba. Mylą się im kompy z których piszą i jak się podpisują
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Protestuje!Sorry ale nie wiem kto to ta ewelinka?Ja to ja i nikt więcej.Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Temat kogo skrzywdził ksiądz w grudniu 14 i 17 z tego samego kompa ktoś podpisał się - "ewelinka", "JP", a innego dnia podpisał się jako "kto"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Coś tu nie tak.Daje słowo harcerza ,ze pisze tylko w swoim imieniu i wciąż z tego samego kompa.Moje posty też mają różne numery IP o ile to jest IP!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak jak o księdzu jedna i ta sama osoba parafianka, HEHEHEHE, eeeee, teraz nowy tematPosłuchajcie Palikota, podpisany jako użytkownik dróg. Identyczna pisownia, forma. Mylą się już osoby podpisany jako parafianka a wypowiedż mężczyzny. No chyba że nastąpiła zmiana płci. Szkoda czasu na czytanie tych wypocin frustratów a brak moderatora sprowadziło forum do poziomu pralni
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Telewizja naziemna (3 odpowiedzi)

Dzień dobry, czy macie sygnał telewizji naziemnej, u nas tylko nieliczne programy,brak m.in....

Światłowód w gminie Szemud (3 odpowiedzi)

Czy gdzieś już kopią i kładą światłowód?

Koniec patodeweloperki? (10 odpowiedzi)

Radni zgłosili do Wójta projekt zmiany w MPZP, który przewiduje odległość między budynkami min 10...

do góry