Widok

OKŁAMANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WITAM JAK W TEMACIE OKŁAMAŁA MNIE SPRZEDAWCZYNI CHCIAŁEM COS ALA KAMAGRA A SPRZEDAŁA MI JAKIEŚ GÓWNO DLA KOBIET VENICON PANOWIE NIE KUPUJCIE TEGO BO TO DLA BAB JEST NIE DZIAŁA NA FACETÓW SPRZEDAWCZYNI TO ŚCIEMNIARA STRASZNA JADE DZIS TAM ZROBIĆ AFERE I ZWROT KASY OCZYWIŚCIE.
Moja ocena
Sex Shop Venus kategoria: Sexshopy
obsługa: 1

asortyment: 4

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 1

2.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, odnośnie opinii Pana DARO 26: W sklepie posiadamy Venicon for Women (różowe opakowanie) i Venicon Man(niebieskie opakowanie), sprzedałam Panu VENICON MAN, co mogę udowodnić kiedy przyjdzie Pan do sklepu. Venicon Man jest jednym z trzech doraźnych środków na potencje dla mężczyzn, który cieszy się dobrą opinią klientów naszego sklepu. Jest mi ogromnie przykro, że nie spełnił on Pańskich oczekiwań, niestety nie jest to moja wina.
Tak jak na jednych działa Head & Shoulders na innych Nizoral, każdy metodą prób musi dobrać coś odpowiedniego dla siebie, mam nadzieję, że znajdzie Pan odpowiedni produkt dla siebie.
Pozdrawiam,
sprzedawca sklepu Venus :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
W takim sklepie nie kupisz kamagry - po takie zakupy to tylko do apteki, a na pewno nie do legalnego sklepu. Może przyjdziesz po coś ala mefedron (na rozluźnienie przed zabawami z tyłkiem) i będziesz miał pretensje, że nie działa jak oryginał.
Preparaty sprzedawane w sex shopach są ziołowe więc trudno czegokolwiek od nich oczekiwać, pewnie dla Ciebie Kamagra jest za droga...
http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=5184334&start=2130 Polecam Aro
do góry