Widok
OLD - FASHIONED MAN - ZDAŁ EGZAMIN W PIERWSZYM PODEJŚCIU
Zdałem w pierwszym podejściu - rocznik 1961 !
Wiedza, jaką wyniosłem z tej szkoły, ma w przyszłości pomóc w podnoszeniu moich umiejętności w prowadzeniu samochodu.
mam nadzieję, że tak się stanie.
Nauka jest dla mnie bardzo ważna. Moje kształcenie i umiejętności nie było by pełne, gdyby nie Agnieszka ( praktyka ) Janek ( teoria ).
Z tego miejsca pragnę serdecznie podziękować za wkład i trud,
jaki włożyliście nie tylko w moją samochodową edukacje.
Obiecuję, że przekazana przez Was wiedza, będzie przez mnie należycie i w pełni wykorzystywane w trakcie prowadzenia pojazdu.
Szczególne podziękowania dla Agnieszki , za to że z takiego dyletanta jakim byłem przed nauką potrafiła nauczyć i przygotować do egzaminu
( pozdrowienia dla dzieciaczków )
Grzegorz
Wiedza, jaką wyniosłem z tej szkoły, ma w przyszłości pomóc w podnoszeniu moich umiejętności w prowadzeniu samochodu.
mam nadzieję, że tak się stanie.
Nauka jest dla mnie bardzo ważna. Moje kształcenie i umiejętności nie było by pełne, gdyby nie Agnieszka ( praktyka ) Janek ( teoria ).
Z tego miejsca pragnę serdecznie podziękować za wkład i trud,
jaki włożyliście nie tylko w moją samochodową edukacje.
Obiecuję, że przekazana przez Was wiedza, będzie przez mnie należycie i w pełni wykorzystywane w trakcie prowadzenia pojazdu.
Szczególne podziękowania dla Agnieszki , za to że z takiego dyletanta jakim byłem przed nauką potrafiła nauczyć i przygotować do egzaminu
( pozdrowienia dla dzieciaczków )
Grzegorz
Moja ocena
ELKA SCHOOL Gdynia
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0