Widok
OMIJAC SZEROKIM LUKIEM!!! TA FIRMA TO NIEPOROZUMIENIE OMIJAC!!!!!!!!!
........... BRAK KONTAKTU Z BOK, CIAGLE AWARIE, BRAK REAKCJI NA ZGLOSZENIA, OPOZNIENIA W DOSTARCZENIU FAKTUR, STRASZNIE WOLNY TRANSFER KTORY ZOSTAL OGRANICZONY, ZAPOMNIJCIE O SCIAGANIU CZEGOKOLWIEK.
FIRMA ZABLOKOWALA MI INTERNET Z POWODU NIEUREGULOWANIA NALEZNOSCI MIMO ZE NIE OTRZYMALEM FAKTURY CZYLI PODSTAWY DO ROZLICZENIA. PRZERWA TRWALA 7 DNI Z WINY DOSTAWCY I OCZYWISCIE SLOWA PRZEPRASZAM NIE USLYSZALEM. NO I TE NIEUZASADNIONE PRZERWY W GODZINACH PRACY
LUDZIE CO TO JEST???????????????
TO JAKAS KPINA, CI LUDZIE ROBIA SOBIE JAJA Z KLIENTOW
OMIJAC!
OMIJAC!
OMIJAC!
FIRMA ZABLOKOWALA MI INTERNET Z POWODU NIEUREGULOWANIA NALEZNOSCI MIMO ZE NIE OTRZYMALEM FAKTURY CZYLI PODSTAWY DO ROZLICZENIA. PRZERWA TRWALA 7 DNI Z WINY DOSTAWCY I OCZYWISCIE SLOWA PRZEPRASZAM NIE USLYSZALEM. NO I TE NIEUZASADNIONE PRZERWY W GODZINACH PRACY
LUDZIE CO TO JEST???????????????
TO JAKAS KPINA, CI LUDZIE ROBIA SOBIE JAJA Z KLIENTOW
OMIJAC!
OMIJAC!
OMIJAC!
Tak, to wszystko co tu Państwo piszecie to prawda, sama korzystam z ich uslug, i jeśli w lutym nie dostanę na czas faktury zrywam umowę.
Nie mam zamiaru tracić swoich pieniędzy na cwaniaków, którzy nabijają sobie kase naszymi pieniedzmi i linfolinią,gdzie forsa leci,a oni nie odbierają telefonów.Może poprostu trzeba jak zwykle bywa Telewizji,aby wreszcie nie było problemów, a moze Panowie jeśli nie umiecie obsługiwać klientów-poprostu nie denerwujcie ludzi i zaprzestancie swojej dzialalności.
Nie mam zamiaru tracić swoich pieniędzy na cwaniaków, którzy nabijają sobie kase naszymi pieniedzmi i linfolinią,gdzie forsa leci,a oni nie odbierają telefonów.Może poprostu trzeba jak zwykle bywa Telewizji,aby wreszcie nie było problemów, a moze Panowie jeśli nie umiecie obsługiwać klientów-poprostu nie denerwujcie ludzi i zaprzestancie swojej dzialalności.