Widok

ORlik

Witam szukamy orlika do rezerwacji na dluzszy czas dla naszej druzyny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ten Twój wpis to chyba jakiś żart. nie dość, że nie piszesz chociażby miasta w którym szukasz orlika to przede wszystkim zapomnij, że gdziekolwiek znajdziesz boisko do gry. myślisz, że ktoś tu Ci odpisze, że ma dla Ciebie propozycję orlika, który jest za darmo na jakiś dłuższy okres czasu?

trochę się w głowach poprzewracało, że jak troszkę cieplej się zrobi to nagle odczuwają potrzebę grania.

powiem Ci jedno, jak chcesz gdzieś znaleźć boisko to sam musisz dzwonić do szkół już na początku stycznia i wysyłać podania do dyrekcji, a i tak pierwszeństwo mają Ci co grali sezon wcześniej i Ci tzw. "z polecenia dyrekcji szkoły".

Ja mam boisko już 3 rok z rzędu od marca do listopada, ale trzeba mieć łeb na karku, aby ogarnąć tę sprawę. Mam boisko, które chciałem, dzień, który chciałem i godzinę jaką sobie zażyczyłem.

nikt całej roboty nie wykona za Ciebie.
popieram w 100%.

gdybyś mnie nie uprzedził to napisałbym dokładnie to samo bo jestem w identycznej sytuacji.

najlepiej jeszcze jak ktos napisze, ze to jest niesprawiedliwe bo orlik jest otwarty i dla kazdego.

zawsze dyrektor szkoły będzie wolał wpuścić w grafik na nowy sezon zorganizowaną grupę, ktora wczesniej przychodziła co tydzien, grała i opuszczała boisko w stanie jakim zastała, niż kogos przypadkowego.

Inne tematy z forum Sport

Odzież jeździecka.. (6 odpowiedzi)

Gdzie w trójmieście można kupić odzież(bryczesy, czapsy, buty) do jazdy konnej??? Z góry...

do góry