Widok

OSIEDLE HEBANOWSKIEGO - CO Z NIM JEST NIE TAK?

Dom i mieszkanie Chełm Temat dostępny też na forum:
Znalazłam 32 oferty sprzedaży. Kilka z nich jest interesujących. Lokalicacja fajna pod względem dojazdu (wiem, że są korki na Małomiejskiej i na Zaroślaku, ale dojeżdżając z innych dzielnic też nie jest lepiej). Infrastruktura na osiedlu jest, ale... No właśnie, skąd aż tyle mieszkań na sprzedaż? Nie są to mieszkania od dewelopera, a z drugiej ręki. Wiecie może co sprawia, że po kilku latach od zakupu mieszkania aż tyle osób chce się ich pozbyć?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
skrót przez pohulankę? owszem, dobra opcja jak masz służbowy samochód, prywatnym nie polecam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
a najlepiej zima tam zjezdzac na dół,raz sie odwazyłam i myslałam padne
slisko waska i ruch jak smok
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Bogaci powiadasz :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
niech mieszkańcy tego osiedla sprzątają po swoich psach!!!! - bo cwaniakują, że hej. u siebie pod blok nie pójdzie, a przyjdzie do nas na Jabłońskiego i zostawi niespodziankę, a jak się zwróci uwagę, to olewka, albo uwaga tekst - "że ja nie sprzątam w ramach protestu, bo jak żule stoją pod moim blokiem, to straż miejska nie chce przyjechać, to ja kup sprzątać nie będę" - normalnie klasa.

następnym razem to ja będę dzwonić po straż miejską, bo chamstwo mieszkańców z Hebanowskiego sięgnęło już zenitu, niech psy s****ą pod Waszymi blokami!
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja mysle ze kazdy własciciel psa powinien po nim sprzatac,mam swoje shiz -tsu i nie było takkiej razy zeby ono cosi poza sikami zostawiło.ale to nalezy wyuczyc,poprostu...we właścicielu
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja po raz kolejny proszę Mieszkańców Hebanowskiego o sprzątanie po swoich psach, bo Wasza bezczelność jest okropna, przychodzicie wyprowadzać psy na Jabłońskiego, a u siebie zostawiacie czyste trawniczki, niech psy brudzą obok Waszych klatek i balkonów, jak nie umiecie posprzątać. Następnym razem będę dzwonić po Straż Miejską, bo co Mieszkaniec to inny powód (każdy śmieszny), a kupy się piętrzą i śmierdzą, nie Wam pod oknami, a nam z Jabłońskiego. Wziąłeś/aś psa to umiej wypełniać wszystkie obowiązki z tym związane!
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 4
I vice versa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2