Widok
OSK Optima Jan Sikora
GORĄCO POLECAM!!!!!
Super przygotowanie teoretyczne jak i praktyczne.Instruktor Pan Jan Sikora jest bardzo spokojny i opanowany,ma dużo cierpliwości i bardzo wierzy w swoich kursantów,zawsze uśmiechnięty i życzliwy.Dziękuję bardzo Panie Janku :)) Wszystkim zastanawiającym się nad wyborem ośrodka polecam OSK OPTIMA przy ul. Wejherowskiej w Gdyni
Super przygotowanie teoretyczne jak i praktyczne.Instruktor Pan Jan Sikora jest bardzo spokojny i opanowany,ma dużo cierpliwości i bardzo wierzy w swoich kursantów,zawsze uśmiechnięty i życzliwy.Dziękuję bardzo Panie Janku :)) Wszystkim zastanawiającym się nad wyborem ośrodka polecam OSK OPTIMA przy ul. Wejherowskiej w Gdyni
robiłam tam kiedyś prawko i nie było tak kolorowo jak piszesz, umawialam sie jednym nauczycielem a jeździłam z innym, więc nie fajne. A Jan tylko narzekał, że ci co nie zdają tylko mu statystyki psują. Z mojej grupy mało kto zdał za pierwszym czy drugim razem,zaś spora część osób po kórymś razie w ogóle sobie odpuściła. Ich plusem jest plac manewrowy. Z jego synem się dobrze jeździło. Nie wiem czy jeszcze Misiek tam naucza, bo był świetny ale go pozdrawiam.