Widok

OŚRODEK ROMA ŁAPINO

Witam, czy był ktoś na wakacjach w O.W. ROMA Łapino. Proszę o opinię.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy naprawdę nikt nic nie wie na temat tego ośrodka?.
Ja mam tam slub i bylam tam kiedys latem pare dni, naprawde jest super, jezioro z ladna plaza, kajaki, rowery wodne itd itp, jedzonko pyszne-polecam!!!!:)
Serdeczne dzięki za info. Życzę wszystkiego dobrego, udanego wesela.
Ja tam mialam mieć ślub, ale okazało się, że umowa i rezerwacja nic dla nich nie znaczy. Kierowniczka zaproponowała mi 13 domków 6 osobowych na ponad 130 osób. Jak powiedziałam, że sie przecież nie zmieszczą to stwierdziła, ze pozostałe domki już są wykupione, więc może co najwyżej spróbować załatwićmi nocleg w ośrodku obok!! wyobrażacie sobie??!! tam nawet nie ma przejścia, trzeba wszystko dookoła obejść. A z tego co sie dowiedziałam od innych klientów Romy to nie pierwsze zamieszanie z rezerwacjami i nie pierwsze problemy z kierowniczką. Dodam tylko, że przez ponad miesiąc czekalam na zwrot zaliczki i słyszalam tylko: no przeciez jak mowie, ze oddam to oddam, jutro prześle. A pozniej to juz kierowniczka nawet nie chciala ze mna rozmawiac, bo sie bezczelni eupominam o swoje pieniadze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Byliśmy tam na urlopie dwa tygodnie,wszystko super jedzenie, domek,plaża.POLECAM.
Jak ślub to tylko w hotelu venus zaraz obok ekskluzwnie i przystepnie
Witam czy ktoś bierze ślub w Romie w 2012r ???
image
Jezioro,plaża, kajaki rowery wodne w styczniu ? - Chyba na łyżwy ?

Inne tematy z forum Co? Gdzie? Kiedy?

gdzie pojemniki na odzież używaną w gdańsku (18 odpowiedzi)

czy jeszcze są takie pojemniki? wiem, że to "mafia", ale lepiej tam wrzucić, niż do...

Co robić w nowy rok, gdy nie mam kaca? (3 odpowiedzi)

Co jest dziś otwarte? Macie jakieś pomysły?

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry