Widok
OSTR - premiera nowej płyty "Tylko dla dorosłych"
Wstęp: 20.00
Koncert: 21.00
Nowy album O.S.T.R. "Tylko dla dorosłych"premiera 26 lutego 2010
Tekstowo to najbardziej hardcore'owa płyta w dyskografii O.S.T.R. i powrót do stylu z jego pierwszych albumów. Płycie towarzyszyć będzie komiks autorstwa Grzegorza "Forina" Piwinickiego
(www.projektowanie.org). Komiks jest uzupełnieniem płyty, choć w takim samym stopniu płytę można uważać za soundtrack ...
więcej
więcej
bardzo dobrze
może troche mniej ludzi bedzie jak i buradztwa i ludzi którzy nie wiedzą OCB i są tam niepotrzebni. Niech bilet kosztuje nawet 50 zł jak ktoś lubi OSTRa to zapłaci i da mu zarobić na nstępną płyte . A co zarabia parlament.Powinniście się cieszyć że jest taki koncert a nie narzekać.
Ale cóż- POLSKA
Pozdro i do zobaczenia dla tych ktorzy wiedzą OCB
Ale cóż- POLSKA
Pozdro i do zobaczenia dla tych ktorzy wiedzą OCB
bilet może kosztować i stówę a buractwo takie jak ty i tak tam będzie, nie rozumiem co to jest za obliczanie stosunku ceny do ilości buractwa. Zrozum, że jak ktoś chodzi na niego 2 razy w roku i kupuje oryginalne płyty to wydać kolejne 35-40 zł to jest dużo. Ja tą cenę rozumiem będzie ŁDZ, Cadillac Dale, warto tyle zapłacić, co nie zmienia faktu, że to stosunkowo drogo.
Właśnie wróciłem ze sklepu i zaraz odpalam płytkę, specjalnie przesłuchałem tylko singiel, żeby przygotować się na niespodziankę, wiem, że Ostry nie zawiedzie.A co do tego co kolega napisał, to go popieram, gdyż taki artysta jak Ostry zasługuje by otrzymać taką sumą za koncert.Chociażby z tego powodu, iż jego płyty to na prawdę kupa pracy, wysoki poziom muzyczny i liryczny, Wielki Szacunek dla tego Człowieka.