Widok

Obsługa dno

Poniższy komentarz zamieszczony był ponad rok temu. Do tej pory nic sie nie zmieniło. Obsługa klienta na poziomie poniżej zera. Po prostu chce się momentalnie wyjść ze sklepu.
Ekspedientki niemiłe, pomimo, że sklep czynny do 23, próba zakupu wędliny po 21 wiąże się z odpowiedzią "serio? maszynę już umyłyśmy",
chcąc zapłacić banknotem 100 zł słyszy się odpowiedź "chyba sobie żartujesz"... brak słów...
pytając o tic taki czy są... (nie widziałam na półce białych, widziałam tylko owocowe) otrzymałam odpowiedź "a nie widać?". Kolejna sytuacja...
Stoję przy kasie, ziewnęłam, a ekspedientka na to: dobranoc...
To tylko kilka ostatnich sytuacji, było o wiele więcej, ale nie chcemi się nawet pisać. Po prostu dno, dno, dno, nie wiem skąd w ogóle biorą się takie osoby. Ostatnia miła ekspedientka odeszła z ekipy chyba w ostatnie wakacje... A rusajka, która została przyjęta potrafi obslugiwać JEDZĄC (Z PEŁNĄ BUZIĄ)... Nawet nie wiem, jak to skomentować...
Moja ocena
Freshmarket kategoria: Sklepy ogólnospożywcze
obsługa: 1

asortyment: 2

promocje: 3

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 1

1.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
dot.freschmarketu na ul.srebrnej w gdansku.Otworzył się niedawno,myślała,że będzie to mój sklep.Niestety nie trwało to długo-przez głupią rzecz:,,poproszę połowę fileta łososia wędzonego,,nadmienię że leżały 4 duże kawałki z ceną 65,-za kg,wszystko ok kupuję łososia wiem jaka cena ,ku mojemu zdziwieniu Pani odparła: trzeba kupić cały filet!!!!!!!! .Dostałam cios w twarz,chyba się komus czasy pomyliły to można kupić np.2 plasterki wędliny a łososia trzeba kupić całego żenada!!!!!KONIEC KROPKA wynoszę się do Piotra i Pawła tam wszystko można i obsługa super
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry